![]() |
Co z tymi Gm'ami ??
Jako znany gracz (lurer :P ) z Harmoni chce wam powiedziec co sie wydazylo dzis na tym wlasnie servie.
Po dawnym banie za lurniecie dl'i i gs postanowilem wrocic do normalnej gry i expowania, niszczylem trapy zamiast je robic, pomagalem innym w questach i grze, itp :P Dziasiaj chcac wejsc do Tibii i widze wiadomosc : ... ban ... Banished: until 08.01.2005 00:06:40 CET because of destructive behaviour Po rozmowie z Gm'em dowiedzialem sie ze ban jest za statystyki na ktorych jest za duzo liczb ze zgonami od guardow i gs .... Czy po bledach popelnionych kilka miesiecy temu nadal bedzie sie jedynym podejrzanym ?? Co sadzicie o tym ?? Prosze o wypowiedzi. |
To zależy czy naprawdę ich nie lurowałeś :) . Ale jeśli nie to zachował się wobec ciebie trochę nie fair.
|
Zagan... ja tam z jego posta wywnioskowałem, że faktycznie lurował.. a jeśli chodzi o topic.. wiesz.. grzechy ciągną się aż do końca i bardzo trudno wykazać, że się zmieniło jednak zawsze będzie padać na ciebie podejrzenie gdy tylko znajdziesz się w złym miejscu o złym czasie... Co do bana.. GM na pewno nie wlepił ci go profilaktycznie... widocznie mial ku temu jakieś dowody, które zostały ostateczne popate twoją przeszłością. No cóż, masz to co chciałeś...
|
Ale czy jego uzasadnienie jest wystarczajace abym dostal bana ?
Wydaje mi sie ze statystyki nie sa dobrym uzasadnieniem bana ... |
No coz, GMowi latwiej szukac prawdziwego winnego, czy zwalic wine na tego, ktory to robil? No wlasnie...musialbys miec bardzo dobre dowody, zeby cie GM odbanowal...Radze nastepnym razem 3 razy pomyslec, zanim zrobi sie to, czego mozna potem zalowac :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |