![]() |
Wierza ze szkieletami
Mam pytanie... jak otworzyc wierze w ktorej sa szkielety. Bylem juz tam duzo razy ale nie wiem jak otworzyc ta sciane. Po restarcie jest zamknieta. fajnie sie tam expi. Jeśli ktos nie wie chodzi mi o wierze kolo cyclopow. Pomiedzy thais, kazo i venore :) taka na dole. Jeśli to jest quest przepraszam i prosze o zamknięcie tego tematu :D
|
To jest quest. Ale moge ci podpowiedziec ze dzwignia znajduje sie gdzies na pustyni :evul:
|
Tak to jest quest i to co otwiera jest na pustyni... Podpowiem ci jeszcze ze jest to dzwignia :)
|
Dla ścisłości wierz ta to triangle tower, pod ziemią beholder, idąc wyżej między innymi DS i geomancer, oraz pare im podobnych paskudztw.
|
Super , że powstał ten temat , bo sam sie zastanawiałem o co chodzi ...
Raz jest wieża otwarta , raz zamknięta ... Teraz już wiem o co biega ... :) Na dole jest beholder ... Na parterze kilka szkieletów ... Poziom 1. - około 4 ghuli ... Poziom 2. - jeden demon skeleton < tak mi się wydaje > Ale co jest wyżej to nie wiem ... |
a co to jest wierza?
|
przełącznik jest centralnie po drugiej stronie rzeki (od triangle tower) pod stone piles :P
|
Cytuj:
Poziom 1. ghule około 4 Poziom 2. 3 demon skeletony Poziom 3. demon skeletony, ghule i stalkery Poziom 4. MONK, WITCH i DWARF GEOMANCER |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |