Cheapest |
05-09-2008 21:59 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Even^.
(Post 2258553)
pl? sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz, że nie chciało ci się iść do szkoły, a potem znajdujesz wymówki, iż byłeś chory o0 ?! Oj kolego, wykręcanie się od szkoły, by pograć w Tibię to pierwszy punkt z dziesięciu, który świadczy o nałogu :-]
|
a czego go kurwa szkoła nauczy na początku września??? No tak pewnie w Twojej 31!t4rn3j to od sierpnia egzaminy, a we wrześniu jeszcze więcej nauki...
@broni
Na następny raz nie pisz o szkole albo napisz, że miałeś na popołudnie bo dzieci z forum będą Cię cisnąć, żeś straszny nieuk... Sami pewnie mają 100% frekwencji i w soboty chodzą na dodatkowe lekcje, a grają tylko w niedzielnej godzinnej przerwie od nauki. Wiem z doświadczenia, że z własnych chęci nauczysz się więcej w domu niż w szkole ale co tam tu na forum są mądrzejsi geniusze i tylko ich zdanie jest "true".
@even
A co do przeczenia to też czasem byłem chory ale musiałem iść do szkoły z powodu sprawdzianów, ale jak nie było nic zapowiedzianego i mi się nie chciało to sobie zostawałem w domu i grałem bo jak Cię na***rdala głowa to nie dasz rady się skutecznie uczyć. I w czym sobie sam przeczy? SAME ZUO.
|