![]() |
Szybkośc GS'a - żadnych bajek
Witam, mam pytanie jak jaki lev biega Giant Spider? Niech się wypowiedzą ci co polują na nich od nowego update, a nie ci którzy słyszeli informacje od innych.
|
Hmmm od 60lvl z bohami nie muszę używać haste, żeby swobodnie przed nim zwiewać nawet jak gs puści te 2 swoje haste naraz, więc sądzę że gs ma szybkość z 2 hastami jak 70lvl. Na 5x lvl miałem czasem problem teraz mogę się nim bawić.
|
Mnie czasami na 102lvlu z bohami dogoni.
|
@up
Chyba, że stoisz w miejscu, albo masz lagi... |
Gdy puścił haste na 70-80 lvlu ledwo uciekałem. Bohy ofc i zero lagów.
|
Chyba nikomu tibia nie chodzi idealnie, każdy ma takie coś, że postać się minimalnie zatrzymuje po każdym kroku. Chyba, że chodzisz klikając po mapie,ale wtedy jest niewygodnie.
|
Cytuj:
|
jak gs chodzi z haste to chyba tak jak 60lvl w kazdym razie mnie na 55lvl jak mialem bohy nie doganial
|
BLAGAM WAS !!! nie GADAJCIE glupot!! ("ja na 70-80 lvlu ledwo ucieklem) !! X(
powiem tyle... na 70 lvlu ( bez boh ani haste...) lecisz rowno z nim... a na 71 lvlu wyprzedzasz go juz o 3s ( na prostej ) / 10 kratek.. prosze nie piszcie ze dajecie rade uciec bez boh na 45 lvlu ;( bo to przykre... no i to chyba na tyle .. mozna zamykac nie? =) |
Ja swoim palem na 93 lvl bez bohów miałem niekiedy problem zgubić gsa.
|
40 rp (albo i ms/ed), boh, utani hur - mozna huncic. ucieka sie swobodnie (;
|
Może dodam moją przygodę, biegłem z nim w jednej linii po trawie 45lv+boh+t ring i mnie dogonił :)
Dostał turbo do dupy jak przyspieszali potwory (np. vampiry) |
51 knigtem z bohami na loozie wyprzedzałem, 10 lvli potem tak samo ;) A więc ja nie mam problemów z uciekaniem przed owym pająkiem. Pzdr.
|
40 Palladyn + bohy i można spokojnie bić bloodherba i poh jak się uważa.
|
Cytuj:
spokojnie to mozna raty bic, ale nie GSy, przy najmniejszym lagu GS cie dogania i juz gryziesz trawe, chyba ze masz full eq od kumpli/z drugiej postaci i mocne skille... |
ja na 165lvl z boh i haste spokojnie przed nim uciekam ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic myśle że 60lvl + bohy i dasz rade uciekać bez haste jeżeli nie masz lagów oczywiście ;) |
@up
To nie chodzi o neta, mam 10mb z UPC (to dobry dostawca), temat można zamknąc bo i tak są pomieszane odpowiedzi, popróbuje z 51lv i 60, jak nie da rady odpuszczę sobie je, dzięki za odp i zamknijcie temat. |
jak masz takiego chara jak w podpisie z czarem 'haste' na luzie dasz rade jak pisalem wyzej. a bez 60~ by sie przydal, ale moglbys wziac w razie co time ringa.. ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |