![]() |
Tajemnicze miejsce/Lokacja?
Mam takie pytanie, czy ktoś z was słyszał może o Kummerland?
Nie chce za dużo własnych informacji udzielać w tym temacie bo znalazłem taką nazwę ale niestety nie mogę zlokalizować tego miejsca jeszcze... W opcji szukaj nic nie znalazłem wiec pytam. Btw. Uważam że tajemnice świata tibijskiego nie powinny być odkrywane w dziale dla początkujących... trochę nie pasuje :) |
A kto ci o tym powiedział?
Kolega koleżanki kuzyn kolegi od strony matki? |
tak się składa że sam cipsoft w pewnym miejscu takie coś napisał (w miejscu gdzie powinna być miejscowość stad wiem że to miejsce).
|
ciekawe... powiedz cos wiecej o tym (jesli nie tu na forum to na pw)
|
Sama slowo 'kummer' kojarzy mi sie z czyms niemieckim czy to aby napewno w Tibii?
|
mogę powiedzieć tyle, że w pewnym miejscu w tibii można znaleźć nazwę dziwnego npca a dalej jest adres czyli właśnie ten Kummerland. Niestety próbowałem gadać z npcami o tym ale narazie żaden nie zaczaił nic... będę próbował dalej :)
|
Cytuj:
|
Może jakaś wioska , albo miejsce zaginione? Tzn. tak jak teraz archeolodzy odkopują dawne miasta, to może jest jakieś wejście w 'podziemia'?
|
dobra już nie mam siły samemu szukać to zdradzę tajemnicę. Tak naprawdę to jak się wchodzi na demodras cave jest tam parcel z 3 ciałami ludzi. Tam właśnie jest label tak zaadresowany... ciekawi mnie to strasznie :P
|
To najlepiej kup parcel i zaadresuj tak jak na labelu i poprostu wyślij. jeśli zniknie, to znaczy że jest "coś" takiego, a jeśli nie zniknie no to już będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie. W razie co zamiast imienia NPC to wpisz czyjekolwiek byle prawidłowo. B)
|
@up
Niekoniecznie musi wysłac np jest fibula ale parcela tam nie wyślesz No no szukaj dalej może coś znajdziesz |
@up fakt - tego nie wziąłem pod uwagę, no ale mimo wszystko jak nie spróbuje to sie nie dowie :)
|
No tak , ale skoro był label to po coś on był?
Labela sie używa po to , by można było dostarczyć paczkę ;) Czyli musi być miejsce gdzie można ją dostarczyć ;D |
Cytuj:
|
@up
-.- tak sprawdź sobie |
Wydaje mi sie, ze jest to czesc jakiegos questu :P Moja teza... :P Ale zadziwilo mnie to strasznie ... Ale moge sie zalozyc ze Cip'y zrobily to dla takzwaniej "atmoswery RPG" :P Jesli nawet to miejsce istnieje jest przeznaczone Tylko dla Pacc... Zycie :(
|
No i co nam da sama nazwa tego miejsca, skoro już o nie pytasz to napisz trochę więcej o nim.
|
Cytuj:
|
Według Webster's dictionary Kummer to po niemiecku: grief, sorrow, dolefulness, pain, affliction
Czyli: żal, smutek, rozpacz itp. W Wikipedii ta nazwa pojawia się w jednym miejscu: http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_But..._Engine_Driver Nie chciało mi się tego czytać, ale może jest tam jakaś wskazówka... |
Cytuj:
skoro założyłem temat "tajemnicza lokacja" i pytam się czy ktoś ma o niej jakieś informacje bo znam tylko nazwę, to chyba oznacza że nic oprócz nazwy o tej lokacji nie wiem i nie znalazłem? no cóż ale to chyba dla niektórych zbyt trudne zdanie logiczne... no ale nie martw się nie każdy z logiki musi być dobry <pocieszacz> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |