![]() |
Rashid piątek
Hej
Robiłem Rashida jakiś czas temu i mam pewien problem ponieważ nie mogę zrobić misji w piątek ponieważ npc chyba się coś poryło. Wziął mi 250 gp i 3 ore a nie dał sworda i zdiwiony poszedłem do rashida znowu z myślą że coś może źle zrobiłem i rashid nic nie odpowiedział wruciłem do uzgoda on też nic chciałem znowu kupić ten sword za tydzień ale się nie dało a w inne dni też;/ więc zrobiłem 21 kina i zrobiłem misje do piątku uzgod dał mi sword dałem do na mojego kina co nim chę zrobić rashida i rashid nie odpowiada nic. A w quest logu pisze tak: http://i195.photobucket.com/albums/z...azi/rashid.png Proszę o jakąś pomoc lub coś bo chcę mieć rashida. |
Czy Twój dialog z Uzgodem na pewno tak wyglądał?
Kod:
You: Hi Spróbuj jeszcze raz dokładnie wg tego schematu. Z questloga wynika, że jednak z tym mieczem jest coś nie tak, czyli nie ma finalnej wersji: taniego ale dobrego. Prozaiczne... miałem wystarczająco cap? Jeśli to nie pomoże, to polecam poprosić znajomego i znającego się na rzeczy tutora o zraportowanie buga. |
Może jeszcze raz:
W każdy dzień robiłem dobrze misie, aż do Piątku. Poszedłem do Rashida poprosić o misję. Poszedłem do Uzgoda i niestety jedno NO za mało. Poszedłem znów do Rashida i się okazało, że kupiłem za drogi :( Pisałem do Rashida 2x po czym mnie olewa i nic nie odpowiada. U Uzgoda byłem z 15 razy próbować itp... na darmo:( Miałem Rashida na jakiś czas w du***, po czym zrobiłem 21 knighta. Zrobiłem tym knightem po kolei dobrze misje, aż do Piątku po czym dostałem dobry crimson sword, i przełożyłem na 2 chara, gdzie quest nie wyszedł. Niestety po Hi->mission->Yes, Rashid nie odpowiada. Ze swordem dobrym mówiłem do Rashida różne rzeczy coś próbowałem ale nieskutecznie. Nie wiem co robić, dlatego bardzo proszę o pomoc. Na pewno jest jakieś rozwiązanie tylko większość o tym nie wie bo nie miała takiego przypadku, a zreportowanie to do tutora lub kogoś takiego nie wydaje mi się sensowne, bo raczej to nie jest bug a trzeba coś raczej napisać żeby już mnie nie olewał czy coś. :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehh, gram w Tibię juz ponad 3 lata i wiem co robić, ale chodzi mi o powiedzenie do npc a nie "Może to trzeba po kolei robić?":)
|
a powiedziałeś 3 razy no?
|
Cytuj:
|
po prostu skopales misje. Miales zalatwic tani, ale nie slabej jakosci. A uzgod zaproponowal ci tani, i slabej jakosci, a ty sie zgodziles. Teraz musisz isc jeszcze raz do niego, i pogadac. Poczytaj co ci pisze. Na pewno mozesz zamowic drugi raz
|
Crimson Sword
też kupiłem zły Crimson Sword a drugi raz nie da się kupić nie wiem co teraz mam robic ludzie pomóżcie bo nie mogę skończyć qesta;(
|
I co, da sie to jakos rozwiazac?
|
Polecam wykonanie pewnego questa, dzięki któremu możemy kupować itemy questowe tego typu :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |