![]() |
Co z itemami?
Mam pytanie, a mianowicie czy zauważyliście że po updacie z dragonów nie lecą tak często woi,p legi dragonbone staff... ogólnie o itemki mi chodzi.
A i jeszcze jedno jak coś takiego jest z innymi potworami to też napiszcie;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tzn nie wiem teraz jak byłem na fibulii zlootowałem 1 woi na 40 rs ... a kiedyś no więcej wynosiłem.
|
Cytuj:
|
ja chyba mam pecha, bo od kiedy huncę dragi to wypadły mi TYLKO 2x p legs,2x d axe, 1x small diamond, kasa i śmieci typu maceX(X(X(
wczoraj wybrałem się na 2h na thais dragon lair i loot: kasa, p legs, 3x small diamond, 2x d axe X(X(X( chyba mnie ne lubią ;( |
Wyraźnie Cipsoft powiedział, że loot z dragon'ów leci rzadziej po update. Trzeba czytać info na temat update.
|
kiedys czytalem newsa na temat wypadania itemow. cipsoft od czasu do czasu zmiejsza iloosc dropa aby ustabilizowac ceny na rynku
|
Albo częściej wypadają albo mi sie pech skonczyk bo kiedys to wogole nie lecialo ze na 4 lvle 1 woi
a tera to 1,5h to mam woi + hammer albo cos w tym stylu ;p |
Cytuj:
|
Według mnie, to nie jest przez update. wszystko zależy od tego, jak długo będziemy expić. Np. ja expiłem ok. 20 min w kopalni w kazo (tej drugiej, soldiery i zwykłe), wylotowałem 2 Battle Axe, 3 Crossbow i jedną Iron Ore. Raz coś wyleci, a raz nie. Tak poprostu już jest;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |