![]() |
Efreety i Green djinny (hunting)
Tak jak w temacie
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=8za5cbchpliezz2x Za malo ringow wzialem, wiec film tylko 45 min ;\ |
filmik nawet fajny tylko taka rada jak nosisz paladin armor to radze aola :P
|
Używasz bota....
Film nudny Edit : W dodatku owner postaci to retard sądząc po jego stylu wypowiedzi. @down Nie , nie używam. |
Cytuj:
Cytuj:
|
omg ale teksty czy moze tylko mi sie wydaje ze lepiej stracic 50k a nie 100k ^^
|
Skąd wiesz ile kosztuje Paladin Armor na Silverze? Na Eternii jest to wydatek rzędu 30-40k. Więc nie widzę powodu, dla którego miałby nosić Aola.
|
Taka mała rada, dla autora tego tematu: Jak już piszesz tytuł w języku polskim, to pisz go do końca, nie mieszaj polskiego z angielskim bo to wygląda tragicznie, a na koniec języka nasuwa się tylko jedno stwierdzenie, które pohamuje się napisać :<
|
OMFG nie podoba mi sie.
|
Malo mnie obchodzi czy wam sie podoba czy nie, film byl robiony dla kumpla+dla osob ktore go potrzebuja (czyt. chca expic w tym miejscu a nie wiedza jak itd), jednak macie prawo komentowac wiec sobie komentujcie.
@ang+pl who care? @a nie oplaca mi sie nosic aola tylko dla pala arma, bedzie troche lepsze eq to i aol sie przyda ;p @xevo czy jak napisze teraz np fri itans pls to pomyslisz ze mam 8 lv? o.o |
Cytuj:
a co huntu, to jak każdy hunt - nudny. ;) Ale co tam, sam mówiłeś, że film dla potrzebujących. ;)B) |
Nom...fajny hunt. Byłem ciekaw tych Djinnów i Gargoyli. ;o)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |