![]() |
AS- Z czego bic ?
Z czego najlepiej na rookgardzie bić "A sheng" ?
|
zalezy z czego ogolnie bijesz.. jak tylko walisz z dysta, to z luku, spearow, jak z miecza, to katana.. to chyba oczywiste, nie? Bo z 10 skillem dista, nie zabijesz go tak szybko, jak z 20 sworda
|
Uwierz mi jak spotkasz Shenga to sie długo nie będziesz zastanawiał tylko dasz attack, pójdziesz za nim i tyle...
|
W ankiecie powinna być jeszcze opcja "spear"...
A ja osobiście preferuję użycie katany. Po prostu biegniesz za shengiem (jeżeli blokną Cię potwory to wybijasz te słabsze żeby uciec- wolfy i hieny) i go bijesz na offensive fightingu. Przedwczoraj tak właśnie robiąc zabiłem shenga w (/niecałe) pół minuty i zwastowałem jednego potiona. |
sheng jest cienki - gorzej obstawa jego - polećz nim do tego domku na gorze mino hellu poloz parcele ubij gada i zaloguj sie popoludniu jak wyczyszcza mino hella albo napisz na trade ze sheng jest i szukasz ekipy i noobki wyczyszcza
bic naj z główki - padnie na combo |
Zamiast "Katana i Copper Shield" powinienes napisac "bron w zwarciu", bo niektorzy uzywaja mace lub (rzadko spotykane) hatchet:p
|
@up
Mój pierwszy rookstayer (obecnie depo char z 13 lvl ^^) miał "wytenowany" 18 Axe Skill. Pomyśleć że zakładając tego chara nie patrzyłem jaka jest najlepsze broń w zwarciu na rooku do zdobycia (mam na myśli Katane =P). @Topic Po którymś tam update Sheng ma obrona na poziomie Trolla, więc zabicie go to nie jest zbyt wielki problem. Gorzej jest z jego obstawą. Tak jak ktoś już tu napisał, jeżeli obstawa Shenga Cię zbloczy bij potwory z najmniejszą ilością hp (Hieny lub Wilki). A poźniej za nim i ubić dziada i cieszyć się lootem. =) Ja wybieram: Katana i Copper Shield, a żeby padł na Combo dodaje "walić z dyńki" =d. Pozdrawiam =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic.~ Katana i Copper Shield |
Jak dla mnie to nie ma co męczyć się z próbą trapnięcia go w tym pomieszczeniu. Po prostu się za nim biegnie gdziekolwiek idzie i padnie szybciej niż zajmie Ci zablokowanie go.
|
Cytuj:
@Topic Mój wybór? Ależ oczywiście, że katana & copper shield. Ale to wszystko zależy od skilli, nie od rodzaju broni. Pozdrawiam Ashita (: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |