![]() |
[Furora] Bardzo dobry exp dla h lvli
Nagrywa Imargam, ale jeśli się wybierzecie to uważajcie bo atakują w grupach i nawet 260 Ek może nie wiedzieć kiedy się wyłoży.
http://rapidshare.com/files/142845172/hahahahahaha1.cam a po ciężkim niebezpiecznym expieniu małe pk, aby zarobić na kolejny hunt bo zawsze jest duże waste :( http://rapidshare.com/files/142845116/hahahahaha.cam |
Tu też filmik z furory tylko kamerzysta pada bo noob.
http://rapidshare.com/files/143117072/faillll.cam |
Widać, że sie im nudzi...
Taaaa hunt dla h leveli... |
Jedno slowo BEZNADZIEJA
|
A czemu mi wyskakuje blad jak otwieram liste filmow? I nie moge obejrzec tego pr0 ivul hanta ;(
@Topic te filmy to chyba keye, nie? |
Cytuj:
na wszelki wypadek |
@2up sam jestes kej poprostu zal mi cie... trudno nacisnac 2 przyciski i zobaczyc co to jest ... czy jednak wolisz ponabijac posty
|
sam jestes rzął botq jakbys chodzil do szkoly to bys zaowazyl, ze wyzej jest moje pytanie xpe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
STOP WYJAŚNIJMY SOBIE ZAPŁACIŁEM EJ KONIEC PRZEPRASZAM PODAJE SIE Cytuj:
"ale jesteś pro evul kabareciarz" |
Nom, bardzo dobry exp dla h-lvli. Polecam! ;)
|
Cytuj:
nie bende muwil rzeby nie sciongac bo ja mam stego durze zyski i pławię sie w lóxusie, na allegro jurz tyle sprzedałem że rze kupujemy z mamom i babciom wspulnego rols rojsa i dwa mejbahy i zamierzamy tez wybudowas wspulny lotniskowiec i morze cos rzucimy na hakera rzeby napisal nowego potenżnego kejlogejra bo przeciesz mejbahy trza jakoś uczymać, a ja nie mam wykrztałcenia i nie zamierzam ruwnierz sprzontać i hanbić czy morze wyjezdzac do anglii sprzontac kible Ja mam chonor nie tak jak wy. acha zamierzam terz podkupic dżiemów rzeby dali mi pasy mdw i seromonterisa i morze lorda paulistininy ja jurz dzisiaj zaczolem inwestowac i za ukradniente robaki z kumplami Zenkiem, Marianem i Władziem otworzylismy interes rybny, lowimy ryby a Zenek sprzedajew pod depo na bazarze bakpakami ryby, jak firma sie stanie potenżna to wykupimy miejsce na sklep a wy dalej chodzcie zbierac kase z demonuw i czymajcie w depo abym nie musial latas po cudzych domkah i sprawdzac inwajty jak was schakóje |
Moze to ktos reupnac na normalny serv?
|
@2up
Wundabar ( nie bijcie za złą pisownie ) to znaczy wspaniale ;o a za skradzione mi moje cienszko zarobione eku masz wjazda na rieala, zatrudnilem do tego wielkiego nożownika z Krakowa (KWOCCH) |
Cytuj:
No to czekam na riealu, zobaczymy czy zdołasz obejsc mojom ksienrzniczke z asasin starami ktura jest na bramie i ohroniaży kturzy czuwajom na tyłah w razie niebezpieczeństwa gdybys ich pokonł <śmiech> mam terz Internet Explodera kturym moge wysadzic caly dom i nikt oprucz mnie nie przezyje, ja przezyje bo mam ortalionowom dresiarskom kurtke ktura hroni od wszystkiego na 5 strzaluw tak jak ston skin amulet a ty w swoim cienszko zarobionym studet armorku to mi nawet psa nie pokonarz bo on ma ostre zemby tak jak nowe pauer bolty |
09:19 Youen: »janusz here
09:19 Youen [179]: twoja stara to mi gitara 09:19 Youen [179]: o siema janusz 09:19 Youen [179]: sluchaj 09:19 Youen [179]: daj passy na ulrene 09:19 Youen [179]: pujde na poi na mc 09:19 Youen: »nie bo mnie dedniesz 09:19 Youen [179]: to s*******aj N/c ciekawe ktory to owner xd.. |
Cytuj:
pisze się zaUważył, a nie zaÓważył. Ot, odezwał się inteligent roczniku 93' |
Moze to ktos reupnac? Sciagam caly czas film w (niepelnym) HD ~8GB i wlasnie z rapida :S A nie moge dwoch plikow naraz ;/ a z moim netem 512.. to juz sciagam ten film +30h i juz jest prawie 6GB:cup:
|
We łbach im się przewraca...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |