![]() |
Vamp Hell =]
Jest to filmik przedstawiający hunt w vamp hell...
Melestopheles - 48 lvl Knight (aktualnie) 74/73 (o ile się nie mylę) Arathil Ishineon - 37 lvl Paladin (aktualnie) 71/60 http://movie.erigol.com/Vamp%20Hell%...and%20Mele.rec Jeżeli ktoś powie że jest tam keylogger to normalnie niewiem co zrobię, ten serwer zamienia na pliki Zip -- Miłego oglądania. =] |
Fajny filmik fajny exp dla palla ale loot mizerny :( Ale film był super :] (a tak dla noobów nie ma keylogera :p)
|
Fluorek jak to zrobiłeś że filmik który ma chyba godzinę (chyba xP) obejrzałeś w 19 minut xD Na full speed? =P
|
huhu
dla mnie spoko filmik :p nom przyznam loot nie ciekawy ale ogulnie sie podobal mi :]
|
hmm..
podsumujmy: film naprawde niezly lepszy od anhilatorow lubie filmy z vamp hunt |
Słaby loot???
Ktoś tu mówił o slabym loocie?? Po mojemu byl całkiem, całkiem. Mieliscie kilka przedmiotow wypadajacych "rzadko" a to jest fart. Szkoda ze nie bylo
V-Shield, ale nie wszystkie marzenia się spelniają.... :( :( :( |
Wampiry wampirami, dzięki bogu nie Annihilator(chyba kwestia lvl w twoim przypadku), bo filmiki o nim zawsze kończą się tym samym (radość, ulga i wybór nagrody), a to staje się powoli nudne.. no i taktyka ta sama. A na huntach,etc to można różne wariaty przedstawiać.
keylogger - przecież on nie musi być w filmiku... wszystko zależy, skąd kto ma TibiCAM... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:38. |