![]() |
Suicide Boys czy Ci nie żal ?
Suicide Boys czy Ci nie żal ?
- pekowania z ormowcami... - hakowania filusha keyloggerem... - pekowania przed ss... - walczenia o dobro arcani... - uzywania filusha botow... - galithara... - mass logow... - grania na otsach... - checi zabicia armatty - eksmisji czarnuchow z serwera ( Damoon, Drocan itp itd.) - ... |
ODP: NIE!
ostatni punkt - DONE |
lol ale post hahaha, co chciales pokazac? jacy to kiedys zli chlopcy byli?
|
niby dlaczego mialoby nam byc zal? Teraz znajdujemy sie w lepszej pozycji niz wtedy ;)
|
Cytuj:
|
lol????????????????????????????????????? mysle, ze niektorym (colmarowi, filushowi) zal galithara
|
Nie mieli dostępu do botów (poza jednym, który był do dupy). Nawet Ormowcy tego nie mają (poza speedhackiem i cracknietymi szitami) boty takie jak NSuite, OrmoSuite nie ujrzą światła dziennego jeszcze przez długi czas, bo porzuciłem ich pisanie.
|
Cytuj:
No ale SB'ki to hakowali hakowali na duzo KK i huj teraz co ? juz taki galithar nie moze dac swojemu rilowi keya albo komus innemu niewiem albo ktos inny... żal ... |
No, bany mają :)
|
Cytuj:
|
To był Avantox zdaje się, dał mu keyloggera i ojebałby go gdyby ktoś nie haknał go pare godzin wcześniej (równierz z SB).
|
Dupmen Knajt zALLLL
|
haha pamietam ta sytuacje z tego avantoxa dobra kasa poszla
|
Cytuj:
2)nie 3)w huj 4)dobro xD? 5)nie 6)tak 7)troche 8)nie 9)Done. Czemu robicie ze mnie temat glowny?:D zreszta piszcie co chcecie i tak mam na to wyjebane ;p puki co czekamy na game ower panie filush. |
Spokojnie, będzie.
Tylko trochę się boje konsekwencji, no wiesz .. ten Acroma Angel. |
Cytuj:
|
no acroma wypowiedzial mocne slowa, nawet mnie ostrzegal aby filush sie pilnowal bo acroma ma ostrych kumpli na osiedlu!
|
acroma fighter numer jeden, poczatek wojny kozak potem 4 miesiace "retired" i jak zaczelo IT wygrywac wrocil i straszy, jego mozg pracuje dzieki bocie, pewnie se wkreca ze ma "target all".
|
Cytuj:
|
Koledzy acroma jest bardzo słabej postury nie dość że waży tam koło 50 kg to ma ten 1.50 a po za tym kolegów to on raczej na pewno nie miał i nie ma tych „koksów” bodajże dlatego że całe życie spędził desce/komputerze tak acroma angel został wy botowany 95% ale do tego grał też innymi charami. Każdy kto zna acrome z rl wam powie ze to jest pionek nad pionkami taki ogryzek że mi czyści buty przed wyjściem na miasto.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |