![]() |
Demon hunt - najs loot i pechowe zakończenie.
Najpierw miał farta, później dopadł go pech ;d
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=i2ytm90l81sw73ln By Nickleon-druid. |
No loot ładny ale troszkę gorzej z zakończeniem ;D
|
Szkoda, ze zakonczenie zaspoilowane od razu w temacie. ;)
Trzeba przyznac, ze mial szczescie do loota, no niestety koncowka taka jak widzimy. Widze, ze calkiem niezle miejsce do expienia dla 100+ sorca/druta, oczywiscie jesli nie ma sie lagow. ;d |
Fajny loocik bo mimo smierci jest na + ofc jesli ktos to od niego kupi ;p
Wystarczyl 1 lag i po 138 ed ;[ |
jak to ma mama mawiała głupi to ma zawsze szczęście
|
no cóz..... bywa i tak, ale kończyły mu sie już Sdki , icki i gmps więc tylko zaoszczędził sobie drogę powrotną, i jest nadal na + ;p
troche mu zazdrościłem bowiem nie lootnołem nigdy z demów nic wartościowszego niż demonka, a on... <nie bedzie spoila> ;p |
wcale nie taki amazing loot :P moglby byc lepszy ; )
|
Jeszcze brakowało tylko MMS'a i Demonrage Sword xD
|
Hmmm kiedys mialem lepsza sytuacje :D
Idac na d hell musialem wpasc po key na parahment ale szkoda bylo nie ubijac dziada :p ubijam /otwieram a tam Mpa .. Niestety na d hellu 1 demc i padlem na lagu ;D Zeby bylo smiesznie byla noc i mialem rsa wiec poszlo sie .... xD |
@up
LOL :P @topik Z takim lootem w bpku od razu lepiej się expi :P, na końcu przylagowało, ale odliczając te 100k za aol i blessy i tak jest spory kesz na plus pewnie. |
Cytuj:
|
Lot miodzio
Końcówka też xD |
A czemu on nie używał "utamo vity" lub ENERGY RING'a ?
eXp 4 FUN? :P |
@up Bo z utamą waste jakby go taki dem walnął za 400 to 2 exury i ma full hp, zużyte 40 many a na utamie zużyte 400 many
|
Cytuj:
|
utamo na goromie solo to trzeba być mastah pro evul plejer xd
przecież tam co chwile jak zejdzie to od lavahole dostaje, a jeszcze złaził tak ze demon go walił a raczej miliard bp gmp/h nikogo nie jara |
Cytuj:
Ehehehehhehe odezwał sie ten który latał na 90 lvl z sdkami i utamo żeby bić behemothy na cyclopolis : DDDDDDDDDDDDDDDDdd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
To wyobraź sobie expienie z utamą... :< @topic Ładnie, przyznam, że nie wiedziałem, że da tam radę expić :D Fuks, to jak najbardziej zasłużone słowo do tego filmiku. ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |