![]() |
Folda
Mam knighta 18lvl skile 49/43 i mam pytanie co spotkam na foldzie i czy oplaca mi sie tam isc. I jesli oplaca sie mi tam isc to gdzie moge chodzic
z gory thx za odpowiedzi |
na foldzie możesz spotkać od rata aż po fire elemental ale najczęściej to orki minotaury i rotwormy, spotkasztam też troche orków worriorów ale nie opłaca się tam iść z tym levelem
|
oplaca sie w jednym wypadku - z rana kiedy jest malo ludzi - moze slabe sa tam potworki - ale jest ich w miare duzo i mozna exspa narobic
|
moim dnaiem folda nie ejst taka super dość dużo pk a do tego nie jest tyle expa co w kopalniach kazoo :P KAZO ROXX
|
Nie lubie Foldy.Bylem tam raz i wiecej nie ide. Jak juz na orki to do ork fortress :D
|
A i jezeli juz sie wybierasz to nie schodz na 3 lub 4 poziom poniewaz czychaja tam dialby a nizej nie wiem co bo mialem dyga i nie schodzilem
|
hehe diabły mi się wydaje że chodzi ci o fireemelentary a poniżej też są chyba tlyko fireelementary bo jeśłi bylo by coś dobrego to był by o foldzie niezły rogłos że są tam jakięs smoki albo cuś a to tylko fireelemntary
|
Moim zdaniem Folda to doskonałe miejsce do expowania. Mam sorca 24 lvl skille 19/23 i spokojnie sobie z badziewiem radze. Są duze skupiska potworów, głównie jednego gatunku i łatwo robić kółeczka, tak, że respawnują się wszystkie potworki z powrotem. Ogólnie lubie to miejsce...
|
no niestety PaKerzy tez lubia te miejsce
a exp i respawn jest tam aprawde znakomity |
a gdzie jest ta Folda?
|
sprawdz temat "Gdzie znajde same minotaury na mainie?" w dziale potwory
szukaj tam mojego postu z mapka na 1 stronie |
Podobno w deep fibula można znaleść dragon lorda.
|
przepraszam ale temat dotyczy FOLDY [no chyba ze pomylily ci sie nazwy]
|
Chodz po gora 2poziomie foldy na nim znajdziesz trolle,spidery,minosy,i mino archera(trzeba miec klucz).
|
A jaki to klucz ?(
|
Do archera na foldzie nie trzeba miec klucza.
|
do jednego trzeba a do drugiego nie trzeba, zalezy ktorego mial na mysli :P
|
Cytuj:
|
Spoko na takim lev możesz iśc na Folde. Na powierzchni morzesz tylko Yeti zabaczyć. W podziemiach to na -1 piętrze morzesz spokojnie expić/skillować. Na -3 morzesz się na Orca Worwolda i bh spotkać.
|
Ja tam expiłem baaaaardzo długo na tym piętrze gdzie orki zwykłe, spearmany,
warriory, slimy i roty. Ogólnie fajne miejsce tylko wieczorem dużo tam osób i dlatego PKują często, bo pojedyńcze, wąskie korytarze utrudniają ucieczkę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |