Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   gnicie ciała (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=19203)

Bikstopa Reaktywacja 09-12-2004 21:54

gnicie ciała

nie wiedzialem w jakim to dziale dac >.<
ale jak zakonserwowac potworka ?

ogladalem pare domkow i lezaly tam przez dlugi czas zwloki smoka
a jak ja prezytargalem je do domku to po jakims czasie zgnily
jat temu zapobiec ?
endzoj all :P

EdIt
@Re:down
hehe
thx za odp
moze ktos zna takie miejsca w poblizu kazo ?
to sep oszukam :]

Telupeje 09-12-2004 22:00

Prawdziwy smok zniknie, musisz przytargać ciało z miejsca w którym to ciało się samo respi...chyba wiesz o co chodzi; p

ciemne dropsy 10-12-2004 17:59

LOL :D nizle nie wiedzialem ze sa takie mijsca, mozesz jakies wyminic? :)

Chmielok 10-12-2004 22:22

Wymienie ci 4 takie miejsca, a raczej questy :
1.Bear Room Quest
2.Dead Archer Quest
3.Deeper Fibula
4.Quest na demonie (dla FACC !!!)
Mam nadzieje, ze to nie jest QUEST SPOILING, jesli tak to sorry ale nie wiedzialem.

joey 10-12-2004 22:39

ja mam dziwny koncept.... nie chce zakładać new topicu :/
więc tak wg mnie np. zdechly niedzwiedź powinien wyglądać inaczej zabity z miecza, obuchu czy topora nie prawda?
np z miecza: pocięty i powinien mieć na ciele kreski(skalpel :P)
obuchu: powinien być siny lekko porozcinany i z wewnętrznymi pęknięciami
topora: hmm... powinien mieć szerokie rozcięcia na ciele(chyba :/)
kto jest za?

emilok 11-12-2004 16:14

Tak a z hmm fioletowy, z sd czarny, z lmm jasnoniebieski, z gfb czerwony, z poisona zielony, z boltow i strzal powinien wygladac jak jez, z gwiazdek z gwiazdkami, z nozykow z nozykami, z piesci ma miec sliwe pod okiem, z fs i fa ma sie tlic jeszcze, z kamulcow to sam nie wiem. No i oczywiscie jak zginie czlowiek to tez ma miec inne zwloki dla kazdego potworka co go zabil no nie? Czy o to ci chodzilo? Zeby Tibia zajmowala 200+ mb tylko po to bo ci sie wydaje ze tak bedzie "lepiej" ? Jestem przeciw temy zebys ty cos wymyslal.

Shater 11-12-2004 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
Tak a z hmm fioletowy, z sd czarny, z lmm jasnoniebieski, z gfb czerwony, z poisona zielony, z boltow i strzal powinien wygladac jak jez, z gwiazdek z gwiazdkami, z nozykow z nozykami, z piesci ma miec sliwe pod okiem, z fs i fa ma sie tlic jeszcze, z kamulcow to sam nie wiem. No i oczywiscie jak zginie czlowiek to tez ma miec inne zwloki dla kazdego potworka co go zabil no nie? Czy o to ci chodzilo? Zeby Tibia zajmowala 200+ mb tylko po to bo ci sie wydaje ze tak bedzie "lepiej" ? Jestem przeciw temy zebys ty cos wymyslal.

stary to mnie rzwaliło...

Tarlos 11-12-2004 21:26

Na Draconi sa takei ciala smokow

Leon91 21-06-2007 01:38

Hmmm....zdaje mi sie że ciało smoka jest niedaleko Kazzo w tej dziurze którą trzeba rozkopać łopatą(jeśli pójdziesz dalej spotkasz smoka[żywego xD])

O kurde...ten temat taki stary...prosze nic nie pisać...nie będe wywoływał nie potrzebnej dyskusji

Ynabejop 21-06-2007 11:55

Na górnym spawnie po prawo od kazoo, tym w dziure sie czasem respi corpse draga ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55.