![]() |
gnicie ciała
nie wiedzialem w jakim to dziale dac >.<
ale jak zakonserwowac potworka ? ogladalem pare domkow i lezaly tam przez dlugi czas zwloki smoka a jak ja prezytargalem je do domku to po jakims czasie zgnily jat temu zapobiec ? endzoj all :P EdIt @Re:down hehe thx za odp moze ktos zna takie miejsca w poblizu kazo ? to sep oszukam :] |
Prawdziwy smok zniknie, musisz przytargać ciało z miejsca w którym to ciało się samo respi...chyba wiesz o co chodzi; p
|
LOL :D nizle nie wiedzialem ze sa takie mijsca, mozesz jakies wyminic? :)
|
Wymienie ci 4 takie miejsca, a raczej questy :
1.Bear Room Quest 2.Dead Archer Quest 3.Deeper Fibula 4.Quest na demonie (dla FACC !!!) Mam nadzieje, ze to nie jest QUEST SPOILING, jesli tak to sorry ale nie wiedzialem. |
ja mam dziwny koncept.... nie chce zakładać new topicu :/
więc tak wg mnie np. zdechly niedzwiedź powinien wyglądać inaczej zabity z miecza, obuchu czy topora nie prawda? np z miecza: pocięty i powinien mieć na ciele kreski(skalpel :P) obuchu: powinien być siny lekko porozcinany i z wewnętrznymi pęknięciami topora: hmm... powinien mieć szerokie rozcięcia na ciele(chyba :/) kto jest za? |
Tak a z hmm fioletowy, z sd czarny, z lmm jasnoniebieski, z gfb czerwony, z poisona zielony, z boltow i strzal powinien wygladac jak jez, z gwiazdek z gwiazdkami, z nozykow z nozykami, z piesci ma miec sliwe pod okiem, z fs i fa ma sie tlic jeszcze, z kamulcow to sam nie wiem. No i oczywiscie jak zginie czlowiek to tez ma miec inne zwloki dla kazdego potworka co go zabil no nie? Czy o to ci chodzilo? Zeby Tibia zajmowala 200+ mb tylko po to bo ci sie wydaje ze tak bedzie "lepiej" ? Jestem przeciw temy zebys ty cos wymyslal.
|
Cytuj:
|
Na Draconi sa takei ciala smokow
|
Hmmm....zdaje mi sie że ciało smoka jest niedaleko Kazzo w tej dziurze którą trzeba rozkopać łopatą(jeśli pójdziesz dalej spotkasz smoka[żywego xD])
O kurde...ten temat taki stary...prosze nic nie pisać...nie będe wywoływał nie potrzebnej dyskusji |
Na górnym spawnie po prawo od kazoo, tym w dziure sie czasem respi corpse draga ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |