![]() |
Jak szybko przejsc rooka
witam jak szybko przeisc rooka bo ja sam nie wiem nie chce miec duzo kasy z rooka tylko szybko go przeisc B)
|
Na paccu nie na raty tylko na spidery (ta jaskinia niedaleko mostu) a potem na wolfy. Kasa będzie gorsza niz na ratach, ale sam mowiles o szybkosci.
|
Bugi za miastem (potrzebna łopata do odkopania dziury) - wybijasz początkowy resp i ustawiasz się najbardziej na wschód. Bugi będą się respiły na bieżąco, tak, że 8 lvl zdobędziesz w 3 - 4h. Kasa - około 300 gp.
|
na 1 lvlu idziesz na raty. po 2 lvlu biegniesz szybko na minoski, robisz questa, bierzesz sworda, arma i shielda z minosów padłych i z takim eq przechodzisz przez most z łopatą i liną i tam siedzisz do 8 lvla. lejesz wszystko co się rusza. polecam węże na bagnach do 5 lvla oraz wolfy. potem bugi waspy orki skelety do 8 i na maina :)
|
Najtrudniejszy jest start, radze Ci wbić pierwsze 2 lvls na ratach kupic (((mace))) jest tania i ma 16 att :) a potem z lvl kupisz lepsze eq
Gdzie? hmm.. to zależy czy chcesz być rookstayerem czy chcesz odrazu na 8 lvl przejść na main, ale to nie ważne 1-3 lvl = raty 3-8 = raty i bugi pod sklepem w mieście w północno-zachodniej części miasta ;] |
Jak dla mnie najlepszy sposób to ustawić bota na raty i iść spać/poczytać ksiązkę, lekcje zrobić etc, etc. Jest z nich stosunkowo duzo kasy, leci food i jest git.
|
Cytuj:
|
spalić heteryków na stosie :P X( :evul:
2 lvl masz od razu, na ratach dobijasz 35 gp, kupujesz axe + battle shield, lecisz południową częścią ( tą z wężami ) do wieży orków (4lvl) najczęściej są wybite, bierzesz studded arm + leather legs + studded shield, lecisz na jaskinię szkieletów, bierzesz hatcheta/ brass shield/ viking helmet i wtedy kursujesz: jaskinia spiderówna zachodzie- jaskinia bugów po środku- jaskinia wolfów na wschodzie. sposób na ok. 2-2,5 h |
najpierw zbierasz zdechłe raty sprzedajesz je kupujesz leather set i mace potem juz tylko wolfy/bugi/spidery gl
|
przyznaje racje zrywnej, po co sie meczyc na roq?
|
Cytuj:
ta moze jeszcze spike sworda |
Cytuj:
Cytuj:
a szkape to bym powiesił za jaja |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |