Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dział dla nowych graczy został przeprojektowany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=192043)

Fureyka 08-09-2008 18:10

Dział dla nowych graczy został przeprojektowany

Na oficjalnej stronie Tibii, wykończona została sekcja dla nowych graczy. Jak możecie zauważyć, pozbyli się ogromnej ilości tekstu. Teraz każdy natychmiast zauważy jakie kroki muszą zostać podjęte w celu rozpoczęcia gry. Mamy nadzieje, że zmiany te sprawią, że początki gry dla nowo przybyłych graczy będą łatwiejsze.

Co więcej, podjęta została ostateczna decyzję o stronie startowej. Niektórzy z was pewnie zauważyli, że dla osób, które odwiedzały stronę po raz pierwszy, wyświetlane były dwa rodzaje. Jedna z tych dwóch jest już nieaktualna.

Mamy nadzieje, że jesteście zadowoleni z tych zmian!

Rybzor 08-09-2008 18:17

Jesteśmy zadowoleni! :cup:
Więcej łopatologicznych rozwiązań - więcej graczy!

Mogli by zrobić jeszcze jakiś dodatek dla ludzi używających IE, co by to konto dla usera tworzyło się samo, Tibia by się instalowała na dysku i automatycznie logowała do gry :)

(zabawne, firefox nie podkreśla słowa "łopatologicznych") ;\

Rumu 08-09-2008 18:37

Heh CipSoft robi wszystko żeby zwerbować nowych graczy:p:D;)

Teoniss 08-09-2008 19:10

Więcej graczy=więcej zysków z PACCów.

Pluskwi@k 08-09-2008 19:11

świetnie. Może nie jestem nowym graczem, ale wiem jak to jest nim być bo nim byłem i mam nadzjeje że inni tego nie będa przeżywac:cup::baby::D

babcia666 08-09-2008 19:25

A czemu tam nie ma info że bez pacca nic ciekawego nie zrobimy?
Cytuj:

unlimited free play
Cip fail.

xoz 08-09-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2261626)
Jesteśmy zadowoleni! :cup:
Więcej łopatologicznych rozwiązań - więcej graczy!

i to podobno ja mam nierowno pod sufitem...
latwiejsza obsluga = wiecej graczy w wieku 10lat, super

Rybzor 08-09-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666 (Post 2261738)
A czemu tam nie ma info że bez pacca nic ciekawego nie zrobimy?

Cip fail.

Ja potrafiłbym wbijać na FACC 300k/h na warlockach nie tracąch przy tym wiele w porównaniu do PACC? (jedynie tyle, co stracę na wolniejszym odnawianiu się many), więc ocoho?

No i przecież napisali prawdę "unlimited free play" - tak jest, nie macie się już czego czepiać :(

@up
No tak, przecież nie zaprzeczam :<

--Cienius-- 08-09-2008 20:04

wiecej graczy = wiecej botterow = wiecej kasy=wiecej nabkow spod carlin

Patysiak 08-09-2008 20:24

Byłbym bardziej zadowolony z zmian prowadzonych w kierunku całkowitego wyeliminowania freezów, które trwają już od początku wakacji niż z takich duperelkowych zmian, patchów polegających na usuwaniu wispów itd...

Andrealfus 08-09-2008 21:23

zajeli by sie boterami/lagami/kickami a nie pierdolami

Articuno 08-09-2008 21:38

Byznes ys byznes. Proste.

Arcan 08-09-2008 21:49

Od teraz nie trzeba przewijać tam strony w dół, żeby zacząć grę, co oznacza kolejne 8-10 latki grające w tibię. Ci z kolei nie będą umieli przejść samouczka, po czym będą wyładowywać agresję... jak i gdzie ? .... spamując na Forum Tibia.pl...
Na pewno stali userzy forum bardzo się ucieszą... szczególnie moderatorzy :confused:

Develis 08-09-2008 22:30

krotko zwiezle i na temat fajnie to zrobili juz nie trzeba tyle czytac XD

drunk_dwarf 09-09-2008 05:33

Tia kolejne udogodnienie dla analfabetów. Tibia jest coraz bardziej friendly... noob friendly;(

Tibijczyk222 09-09-2008 07:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patysiak (Post 2261836)
Byłbym bardziej zadowolony z zmian prowadzonych w kierunku całkowitego wyeliminowania freezów, które trwają już od początku wakacji niż z takich duperelkowych zmian, patchów polegających na usuwaniu wispów itd...

To dlaczego ja od początku wakacji miałem 1-2 freezy i 0 lagów? A mam zwykłą osiedlówkę

Gostex 09-09-2008 20:05

@up
Bo ty grasz na serwie niemieckim, ktory jest stworzony dla mieszkancow europy, i ktory jest usytuowany bardzo blisko polski, a on gra na serwie, ktory jest usytuowany na drugim koncu swiata, i cipsoft jest be, ze on ma freezy :(

Misza 09-09-2008 21:55

No, bo to Cipsoft kazał mu grać pół globu dalej. ;;;

Martka 09-09-2008 22:17

CipSoft po uświadomieniu sobie, że spora część nowych graczy nie radzi sobie z tutorialem, postanowił uczynić tibię/stronkę jeszcze bardziej idiot friendly. Enjoy dear kids!

Aevolana 10-09-2008 16:32

Patrze na wasze komentarze i widze prawie same narzekania. Najbardziej mnie dobiły dwie rzeczy chyba nawet tego samego gościa
1)Coś alla "Po co oni to robią to, jak mogli by się zająć czym innym" hahaha... czyli mają się zająć tylko tym, a zrezygnować ze wszystkiego innego, z udogodnień dla ciebie, z rozwoju firmy? do prawdy, całkiem nieźle to wykminiłeś...

2) To było genialne;p Chodzi mi o tego co narzekał ze ma lagi a mieszka po drugiej stronie kuli, od miejsca gdzie stoi server, który sobie wybrał do gry

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02.