![]() |
expowiska,ale które lepsze?
Witajcie,mam kilka pytań a mianowicie mam knighta 20 lvl skile 55/54 (doskiluje do 65/65) i 3 magic lvl.Eq knight armor,dragon shield,knight legs,furry club,dark helmet.
Które z niżej wymienionych expowisk będzie lepsze pod względem expa,golda i na którym nie będzie waste. A oto te expowiska: -dwarfy, -for elfów, -accient temple, -dark cathedral. Możecie podaj inne expowiska jakie wy uważacie za lepsze. p.s jest to serwer non-pvp,oraz posiadam obsidian knife. |
Polecam ancient temple i dwarfy :)
Co do loota to nie wiem,2k/h ?:P Dark katedry nie proboj,nie dojdziesz tam,a jak dojdziesz to WASTEE... Pozdrawiam |
ok dzięki pójde na dwarfy dla odmiany
|
doskiluj min.60 i idz na elfy.Tam bedzie jazda.exp i kasza duza.ale u mnie na guardi jest tam pare osob.Na celescie moze byc kilkanascie ;(
|
Raty pod Thais. Exp i kasa lecą fantastycznie! Tylko uwaga! czasem może wyskoczyć Cave Rat i może się zrobić ciepło w gaciach..
|
Re:
Owned. Elfy najlepiej. Ancient Temple se podaruj ;P
|
Elfy, a jeśli zajęte to DC
|
A może podpowiem Ci co nie co.
Jezeli masz OK to pojdz na Minoski obok Kazoo , poza expem ,wycinając skórki można nieźle zarobić. |
yyy DC dobre ale ostatnim czasem dużo osób/bottów tam chodzi polecam Elf Fortes na tym lvl będzie miodzio :) dwarfy sux chyba, że na wyższym lvl (guardy)
|
Na DC zbierzesz więcej kasy, natomiast exp może być marny (chyba, że wybierzesz porę jak gra mało ludzi), EF natomiast oferuje dobry loot (na tower szczególnie) jednak exp zależy od ilości ludzi... osobiście wybrałbym EF gdy mam mało kasy a DC jak chce zaexpić.
|
na EFie mozna robic 35k/h... ofc nie 20 lvlem, bo sporo zalezy od szybkosci poruszania sie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |