![]() |
Nazywam się...
Nie jest koniecznością wypowiadanie sie w tym temacie, lecz jeśli macie ochotę... Po prostu się przedstawmy.
@Edit Ja też coś o sobie skrobnę. Na imię mi Konrad, 14 dziś wstuknęła. Obejrzałem DB 1x, DBZ 2x, a GT tylko w połowie, jakże nudna i naiwna jest ta seria. I już. |
Mam na imie Pawel. Dragon Balla obejzalem raz, Zetke x2 i GT x2. Filmy tez po raz. Ogolnie lubie anime ale dragon ball i capitan tsubasa najlepsze ;]
|
Dzień dobry, nazywam się Wojtek.
|
Piotrek, fanatyczny fan DB.. Szczególnie sagi DBZ ;)
|
Dobry ,nazywam się piotrek nie jestem jakiś super mega fanem db poprostu lubie pooglądać sobie to anime Dbz było najlepsze reszta jest przesadzona a Dragon Balla zwykłego widziałem wohoho 5 lat temu :>
|
Witajcie. Mam na imię Bartek i ogólnie zacząłem oglądać DB jak był emitowany na RTL 7. Pamiętam jak zawsze wybiegałem ze szkoły byleby zdążyć na odcinek ;]
Ps. Cytuj:
|
A mnie wołają Radek. Jestem fanem DB od kiedy skończyłem 6 czy 7 lat więc wszystkie serie oglądałem po kilka razy :P Kinówki też zaliczyłem wszystkie i najbardziej podoba mi się ten o Bardocu :P
|
Patryk, 16 lat, Dragon Ball to moja młodość, zawsze oglądałem na TVN7, a potem napierniczałem się z kolegami na dworzu.
|
Ciekawe. Yohu, nigdy bym nie pomyślał, że miałeś jakąkolwiek styczność z Dragon Ballem.
|
Mam na imie Agnieszka, ale mówią mi Żyra. Mam 12 lat. Dragon Ball oglądam od czasów, kiedy chodziłam do przedszkola. Fajnie, nie? ^^
|
Mhrocznie.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |