![]() |
Ja i profa
Ja wiem że były poradniki ja wszystie czytałem ja weim że są plusy i minusy postaci czyałem ale chciałem żeby ktoś mi podpowiedział jaką ja mam wybrać profke.Prosze ni edawajcie mi bana ani nic takiego za ten tematok?Odrazu mowie ze moj nick jest taki ze kiedys gralem druidem ale pomyslalem ze za ciezko sie expi i rezygnacj.Teraz wracam do tibi.1min temu zalozylem konot.Narazie mam 2 czy 3 lvl.Zaraz zaczne wbijać.Tylko chce wiedzieć na jaka profe sie zecydowac.Mnapisze czego wymagam od postaci:
-Szybki miły i sprawny exp -Mozliwosc czarowania(nie musi być postać magiczna ale zeby nie oganiczala sie do okladania bialkiem) -Gram na servie non pvp jakby cos:D -Nie chce ciagle dokupywac ammo |
Paladyn,ew rookstayer ...:confused:
|
@up pall musi dokupowywac ammo...
Graj Druidem/Sorcem sa to dwie postacie magicznie ktore maja podobne czary ktore jednak roznia sie od siebie tylko tym ze zadaja obrazenia od innego zywiolu... Druid z tych silniejszych czarow zadaje obrazenia od lodu i ziemii a Sorcerer od energi i ognia |
Na drudku ciezko sie ie chce nim grac poraz 2.Sorcem nie gra sie zbyt trudno?Niebede gral nappewno maniakalnie ani nawet codziennie wiec szybko higha nie bede mial
|
Najpierw dobijasz jakis lv na dwarf soliderach a potem z monkiem na guardy
Pallem na faccu ciezko kupowaloby ci sie rsy Wiec graj Knightem ktory jednak nie jest postacia za bardzo magiczna :) |
No pall i druid odpadaja.A knight bez magi:(Chyba pojde na sorca...Doradzcie
|
Moim zdaniem Druid lepszy od Sorca
|
Graj rycerzem. (tylko za dużo na faccu nie poczarujesz. Będziesz używał tylko light healing , antidote i find person )
Ale gra się naprawdę miło. :) |
Nie graj w tibie.
Leżeli nie ma dla Ciebie profesji,to nie graj. Prosze nie graj w tibie,wejdz na jakiś 999x exp ots na[ironia] kturym kniht ma super extra magje eksure vite i szypko nabijesz lewel numer sto !!11[ironia/] |
buhahaha!Takie otsy są dla noobów skończonych.Ja chce grac w normalna tibie.Mysle ze zagram knightem.Tylko powiedzcie czy fajnie sie na nim zarabia i czy wydatki sa duze?
|
Gra knightem jest bardzo monotonna.
Ja bym Ci radził zrobić paladyna. :lucznik: Łatwo zarobić, dużo mniej skilowania niż knightem, Wydaje się że często trzeba biegać odkupować ammo, ale w rzeczywistości wszystko zależy od szczęścia i tego jak szybko się speary połamią. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wniosek? zmien gre... |
Powiedziałem!Będe knightem!
|
Cytuj:
Polecam knighta :) Sam nim gram i jestem zadowolny. Pzdr. |
A ja ci polecam Palladyna skilluje się nim 3 razy szybciej a knight bez dobrych skilli to nie knight
Graj Pallem :):lucznik: |
Graj sorcem/druidem na non-pvp - idealne wyjście dla skończonych noobow takich jak ty.
Nie graj knajtem bo nie umiesz skillić. A paladyn w twoim wykonaniu to żenada. |
palla se zrob.poswiecisz duzo czasu na skilowanie ale hity ci to wynagradzaja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |