![]() |
Jaka profesja?
Witam.Jestem na island of destiny i nie wiem jaka profesje wybrać.
Chcę mieć radość z gry, kasy dużo być nie musi ale żeby wystarczało na podstawowe rzeczy (runki,poty,itd.) Chciałbym w przyszłości dołaczyć do waru więc dobre pvp. I jak daną profesją będzie mi się grało na hight levelu. Konto będzie FACC (jeśli kupie PACCA to na baaaardzo wysokim levelu). P.S.Odpowiedzi proszę uzasadniać! |
Polecam Ci Knighta poniewaz zamierzasz grac przez dlugi czas na facc
Pallem musialbys kupowac rsy co bez pacca jest uciazliwe Sorc/Druid sa to dobre profesje w PvP jednak jezeli chcesz grac na facc musialbys expic na dwarf guardach |
Hmm... Jeżeli bez pacc to Knight lub pall. Knight na wary się nie nadaje moim zdaniem o/ Jak chcesz mieć radość z gry to wybierz Sorca lub druta, ale wtedy musisz kupić pacc.
Pzdr. |
ja ci proponuje palka... na wysokich skillach jest mocny no i bije z daleka więc na swiatach pvp knighta ubijesz xD
|
Knight zdecydowanie.Na faccu plakiem nie dasz rady,druidem bys musial expic na dwarfach tak jak sorkiem.Moze nie bedziesz dobry w pk i kasa nie bedzie leciec strumieniami ale ja bede gral knightem i jestem z tego dumny:cup:
|
Pall!
Gra się nim przyjemnie, również na facc. Na pewno nie będziesz się nim nudził expiąc na demonach :) A jest też dobry w pvp |
Cytuj:
od kiedy demony są na facc ??? :o pall/sorc wg mnie. gram aktualnie pallkiem i się gra spoko nie trzeba aż tak dużo skillować, dobry na pvp, nie trzeba się na niego aż tak wykosztowywać ( pomijając początek, na którym potrzebna jest kasa ) i tak wypasiście. z co rsów to znajdź sobie kolege na pacc który będzie ci sprowadzał spearki po 100 ( 100 ci wystarczy na bardzo długo ponieważ rsy są wytrzymałe ) ... bierz pallka :confused: |
Już wybrałem palka.:lucznik:
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Temat do zamknięcia! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |