![]() |
Pogromcy Mitów Team
Witam.
Poszukuję drużyny wytrwałych ludzi na serverze candia. Wymagania: Rookstayer Polak Candia Znajomość Rooka Potrzebuję drużyny do rozwiązywania mitów. Pewnie Veloire będzie chętny hehe :P. Wszystkich chętnych proszę pisać na forum. |
o.0 wracasz na rooka? Szkoda , że narazie nie mogę Ci pomóc ale po 28.09 napewno B)
|
Veloire i Ja dobrze się znamy i na pewno ci pomożemy .
|
Shushueshue rookstayerów z 40lvl+ się nie pytaj bo to botterzy i im to wisi.
Anyway, to niby jakie mity nie zostały rozwiązane? (nie licząc SOFa) (lol, co ja piszę >.<). Ja bym lepiej zagospodarował czasem... |
racje masz veloire wracam na rooka obiecalem ja dotrzymóje słowa xD :Dmoj nick
to: Rookleo |
no to spoko odezwę się zaraz
|
Cytuj:
|
pewnie nim wróce będziecie mieć już większe lvle niż ja ;) ale nie lvl czyni rookstayera. A i taka prośba jak znajdziecie drogę po SoFa poczekajcie na mnie :) .
|
Cytuj:
|
eee masz pacca. Na paccu wyciąga się 40k expa dziennie (przynajmniej ja) więc przegonisz. Masz na to 18 dni :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Veloire get a life... I ps. nie boć na FACCu bo jak Cię zauważe, to krucho z tobą będzie =]
Danon-Druid zamiast myśleć nad zagadkami rookgaardu, pomyśl nad tajemniczym słownikiem języka polskiego i go wykorzystaj. Rocket Slayer nie wszyscy 40 lvl+ to boty =P. For example Amodeusz (serdeczne pozdro dla niego, jeśli to czyta =]) Ja od siebie dodam: chcecie szukajcie, tylko mi nie boccie =P. Już lepiej szukać niz bocić. Pozdrawiam =] |
Hehe dobra rada dzięki :) Swoją drogą kto by bocił na faccu :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Czy mój post wystarczy, by zamknąć ten offtop i spam? ^^' |
Cytuj:
Go Go, znajdź team! Szukaj go na forum. Echh, jadłeś danonki i chyba wszystko poszło w kości, a nie mózg. 40k dziennie? Coś cieniutko. Nie myśl o expieniu, tylko to zrób. Chwal się więcej, to będzie podnieta. 40:12~3,3k. Polepsz sie Veloire. Cytuj:
|
<Błont>
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |