Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rookstylerzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=192210)

Davi 10-09-2008 19:04

Rookstylerzy

Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

pzdr

Veloire 10-09-2008 19:12

Najwięcej to zdecydowanie na Antice i Isarze

Rocket Slayer 10-09-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Davi (Post 2263622)
Witam,
Mam takie pytanie ;P Gdzie jest najwiecej rookstylerow ? Gdzy chcialbym sobie owego zrobic a nie wiem gdzie jest ich duzo ;p Bo samemu to sie glopio gra.

Co to "rookstyler"? "glopio? Sic! koleś naucz się pisać, dokształcaj się w tym kierunku a nie trać czasu na tą grę...

Młodzież przyszłością narodu? Ktoś coś mówił?

Rav 10-09-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2263674)
Co to "rookstyler"? "glopio? Sic! koleś naucz się pisać, dokształcaj się w tym kierunku a nie trać czasu na tą grę...

rookstayer to jest tylko umowie przyjeta "profesja" wiec nie placz Rocket Slayerze >.>

Mikes1 10-09-2008 20:04

@ up
Rookstayer - tak. Rookstyler - nie.
Coś jeszcze? ^^

=eQQ= 10-09-2008 20:35

Imho to tak jak kolega wyzej napisal, Isara/Antica, ale na Azurze tez dosc duzo mozna ich znalezc.

/ot
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2263674)

A ty co sie tak lansujesz, ostatnio nie udzielam sie na forum tylko staram sie je obserwowac, i widze ze strasznie cos komus chcesz udowodnic. Czepiasz sie nawet swoistej IMHO (podkreslam IMHO) elity, zapewne chcac zwrocic na siebie uwage. Nie tedy droga.

A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje.

/jby

Rocket Slayer 10-09-2008 20:46

Cytuj:

A ty co sie tak lansujesz, ostatnio nie udzielam sie na forum tylko staram sie je obserwowac, i widze ze strasznie cos komus chcesz udowodnic.
Lol, "lansuję" >.< Skoro tak "widzisz" to masz zły wzrok :)
Cytuj:

Czepiasz sie nawet swoistej IMHO (podkreslam IMHO) elity, zapewne chcac zwrocic na siebie uwage. Nie tedy droga.
Rotfl! Niby jakiej elity? Nie "trzymam" z nikim, bo i po co?

Cytuj:

A jak juz tak sie probujesz wywyzszac, to najpierw sprawdz znaczenia niektorych skrotow/okreslen, bo te twoje 'sic!' (przepraszam, musze) ni w pizde ni w oko, w twojej wypowiedzi nie pasuje.
A to już twoja opinia. Według mnie pasuje i możesz cmoknąć mojego psa w tyłek. Wywyższać się, a to dobre...

Cytuj:

rookstayer to jest tylko umowie przyjeta "profesja" wiec nie placz Rocket Slayerze
Kolejny buntownik... umownie przyjęta? Shushuehsuehushue

Dziękuję wam za poprawę humoru pod koniec dnia.

DaimenPro 10-09-2008 21:37

Temat.

Na Isarze zostało mało aktywnych Rookstayerów.
Na Antice,Tanebra...tam jest teraz dużo.

@Down
Dostał bana za bota ale on mi coś tłumaczył że nie bocił...ble,ble już nie pamiętam dokładnie.
Ale ban związany z botem.

Ameriov 11-09-2008 20:09

Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.

Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów?

Davi 11-09-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2264709)
Rookstayerów na Isarze jest dużo w porównaniu do innych servów! Zawsze przynajmniej 1-2 jest przy kompie : o. Chyba, że do rookstayerów wliczasz boty no to fakt, gra mały odsetek z tego co kiedyś.

Btw. Nie wiesz za co Saharez tak rly bana dostał? Legalnie bocił czy poleciał random jak niektórzy co nie logali od 2 miechów?

A na jakim swiecie rookstayer ma najwiekszy level ??

Ameriov 11-09-2008 21:59

Na Premii ofc. =o Ale mi nie można ufać, sprawdz rookstat.com

Ah, a Tobie drogi Rookstylerze osobiście polecam grać na Azurze lub Elysii, znajdziesz tam wielu kolegów podobnych do siebie.

@Daimen
Eh, no to kolejny Vamp wylatuje... I jak tu mieć najlepsza gildie bez botterów?

caveki 11-09-2008 23:02

Jak patrze tak na to forum to mi się płakać chcę...
Kiedyś było normalne a teraz?
12 latki nic nie wiedzące na temat kłócące się z każdym wyzywające wszystkich... i do czego to prowadzi... wole iść na dwór niż czytać te wasze brednie ;s
Mówię to do 90% forum...

me~

Cygan Slejter 12-09-2008 09:29

Zapraszam na Guardie :)
Zawsze ktoś jest z rookstayerów

Niezbawiony 12-09-2008 18:16

rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic:
strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz

Rocket Slayer 12-09-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niezbawiony (Post 2265387)
rookstayer to nie jest jedna nazwa tez jest rookstyler na tym forum jest nawet o tym temat rookagard styl
topic:
strona "www.rookstat.com" napewno pomoze ale jak nie chcesz na nia wchodzic nie wchodz

Ale ty gópi jesteś. Jest tylko Rookstayer, reszta to wymysły polaczkuf.

Rookagard styl? Que?

Binder 12-09-2008 19:13

Rocket nie dogaduj wszystkim :<

Erverse 12-09-2008 19:36

@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek? Wg Ciebie nazwa Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"?

Sorkz za offtop. Hail

Rocket Slayer 12-09-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2265496)
@Zabójca Rakiet
Skąd wiesz ze nazwe Rook Styler wymyslil polaczek?

Gracze z Polski są znani z wymyślania nowych słów w języku polskim i angielskim przez nieznajomość tegoż języka.

Cytuj:

Rookstayer wziela sie pewnie od "gmuf"?
Nie

Cytuj:

Rocket nie dogaduj wszystkim :<
Poskarż się mamie. Naucz się nie offtopować, to nie boli.

@topic

Nie polecam Candii

Binder 13-09-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2265571)

Poskarż się mamie. Naucz się nie offtopować, to nie boli.

A niby Ty nie offtopujesz? Cała strona tematu jest zalana Twoimi nic wnoszącymi postami, widze że nie dasz sobie nic powiedzieć, myślisz że tylko Ty masz racje :o

Topic: Graj na Isarze, jest tam dużo ROOKSTAYER'ów :)

Terraxis 13-09-2008 14:31

Rocket Slayer

Nic nie wnosisz do tematu tymi głupimy postami...

#Up
Racja.

#Top
Isara
Możesz też na Antice :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21.