![]() |
MS, czy EK ?
Siema, mam 29 lvl sorca z 40 mlvlem, oraz 15 knighta ze skillami 68/69 i 4 mlvlem. Kupuję niedługo kolejnego pacca, i zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby doskillować knighta do 75/75, aktywować pacca i jechać z lvlem ? Bo sorcem nawet na paccu expi się wolno, a jak chce sie expić średnio szybko to zawsze wychodzi sie na minus. Co Wy o tym myślicie ?
Zapomniałbym, obie postacie są na non-pvp, także skillowanie knightem to tylko na slimach. |
Z tym mlvlem na minus? Chyba w snach jedziesz z morta cyclopolis i jesteś na plusie (i na pewno szybciej będziesz ubijać potworki niż ten knight). A jeżeli potrafisz DOBRZE grać to możesz nawet z utani gran hurem+bohy gsy albo nawet z samym utani (licz się z waste). Nie chcę ci narzucać sorca ale na twoim miejscu bym go wybrał w szczególności z takim magiciem bo knight może i ma dobre skille jak na ten lvl ale jego dmg jest nie porównywalnie mniejszy. Chyba, że lubisz grać knightem to graj nim.
|
Wiem, że gra sorcem jest ciekawsza, ale nie mogę nabrać przekonania, że będę nim szybciej expił niż knightem ;( i chcę dodać, że mam softy i około 200k w kasie,
|
Zadaj sobie zajebiscie, ale to zajebiscie wazne pytanie.. ktora profesja gra Ci sie lepiej? A potem zacznij nia grac..
Filozofia Laski pasuje do wszystkiego. |
Cytuj:
Co do knighta - skille masz imo b. dobre jak na lvl, takze nim tez mozesz szybciutko wbic troche lvli, ale potem knightem to mozesz tylko sobie zarabiac chociazby w mount sternum/of nic wiecej... a sorcem nawet na wyzszych lvlach bedzie ci sie w miare latwo expilo... potem jeszcze z softami ...:) |
No z takim ekwipunkiem i m lvl (ciekawe ile botowania :P moze niekoniecznie)na pewno będzie ci się lepiej grało niż knightem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: Chyba zostanę przy sorcu, zobaczę jak będzie, najwyżej jak mi się nie spodoba to pogram knightem. |
Cytuj:
|
jesli nastawiasz sie na botowanie to najt jesli na gre to sork, po osiagnieciu pewnego lev mag jest piekny i mozna w ch*j profit je**c
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |