![]() |
Sparingi, nieoficjalne potyczki - zapowiedzi
Tutaj zapowiadamy klanowe potyczki.
|
Z dumą ogłaszam, że dzisiaj sobie pogramy :D
Serwer będzie online od godziny 19.30 Tryb: INF R/S bez odrzutu broni. Namiary podam później. |
Odrzut broni lepiej żeby był, Pemek nie ułatwiaj sobie życia :D I jak możesz to zapuszczaj mi za każdym razem na gg info o meczykach :P
|
Słuchaj/czytaj :D
Tym razem zagramy na tym trybie, następnym razem zagramy inaczej, przecież ciągle tego samego nie będę hostował (no chyba, że się wszystkim spodoba). A tak, na serwie będzie różnorodność :D Więc, nie martw się, jak tym razem odrzutu nie będzie, to na pewno będzie następnym razem, a poza tym, taka uproszczona wersja też ma prawo bytu, czyż nie?:D Dobra, koniec, bo się offtop robi xD |
O będe bo dawno nie grałem raczej xD
|
Raczej mnie nie będzie, ściągam coś (co da się zastopować ale ze wznowieniem będzie kłopot ;/)i nie chce lagować... Innym razem.
|
84.38.93,169
23073 Tibia.pl |
Sry nie moge dziś wejść postawcie jutro to będę xD
|
Dzisiaj będzie odmiana.
Zagramy na mapach do tw. TW jest to tryb znany z Leo's TW. Bardzo fajny, moim zdaniem. Chodzi w nim o to, żeby z jednego końca mapy przedrzeć się do drugiego, zabrać flagę i wrócić. Wydaje się łatwe? Uwierzcie mi, wcale tak nie jest :D Podczas dołączania do serwera, ściągną Wam się poszczególne mapy. Zapraszam do gry. :] Widzimy się o godzinie 19.30 na moim serwerze i na TS'ie ofc.. :) Namiary podam później. 84.38.81.203 23073 Tibia.pl Tryb rozgrywki: CTF Realistic: ON Survival: OFF M79 i Minigun w tym trybie są wyłączone. |
Spoko ino kapa dla mnie że realistic ;/
|
Cytuj:
|
Dobra, dziś też zagramy na mapach do tw.
Link do mapek, bo niektórzy nie mają, a jak ściągają z serwera, to ludzie znajdujący się na nim mają wysoki ping: http://rapidshare.com/files/144899172/tw_mapy[kropka]rar.html Zawartość skopiować do folderu głównego Soldata. Serwer dziś oskryptowałem, działają naloty i miny, nie zdążyłem sprawdzić dział stacjonarnych. Testowałem go razem z Raterem : D WSZYSTKO DZIAŁA! ;] Tak więc, dziś gramy o godzinie 19:30. Namiary podam pod wieczór. 84.38.81.203 23073 Tibia.pl Zapraszam także na TS'a. |
Ale z was nooby. Naloty i wszystko akurat jak mnie nie ma. Wredni jesteście. ;<<
|
No i załatw sobie jakieś ciekawe skrypty, które będą nadawały się do innych trybów, żeby nie było, że teraz będziemy grać tylko w TW.
|
@Kogut
Nie bój nic, zdążysz zagrać :D @Eragog Spoko :] |
Heloł? Gramy dzisiaj?
|
Krótko.
Gramy. Godz. 19.00 TW. Naloty: off Miny: on Realistic: on Survival: off Namiary: 84.38.81.203 23073 Tibia.pl Wbijać na TS'a. |
Dzisiaj zwyczajny INF.
Real: off Surv: on Godzi. 19:00 Namiary: 84.38.86.25 23073 Tibia.pl Zapraszam również na TS'a. I dołączać do kanałów drużynowych ;] |
Wbijać bo potrzeba ludu do gry xd
|
Dziś zwykły CTF.
Real: off Survival: off Namiary: 84.38.86.25 23073 Tibia.pl Wbijać również na TS'a. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |