![]() |
Pogaduchy
A więc w tym temacie (jeśli pemek zezwoli), będziemy mogli sobie robić offtopa:). Czyli jakieś pogaduchy:).
DOWN: Jupi! |
Zezwalam :D
|
No i jak się Wam wczoraj podobało granie z TS'em? : )
|
O wiele lepiej, pemek o ktorej bedziesz dzis serva stawiał? bo chce z tobą pogadać... a gg nie dziala
|
Dzisiaj mikrofon zamawiam, w następnym tygodniu będzie :D
|
Było fajno :X
|
Dzisiaj też?
|
No, dzisiaj też było fajno :X
|
Pierwszy raz byłam w pierwszej trójce xD
|
Gz Martka ;]
Szkoda, że wczoraj TS nie działał : (( A jak sprawdziłem po wyłączeniu serwera, to chodził już xD |
No to dzisiaj już z TSem? :dd
|
Dzisiaj grało się bardzo przyjemnie, ale jednak tryb realistic jest w Inf dość ważny. Można przy nim ogrywać przeciwnika taktycznie.
Miałem dość długą przerwę z soldatem, mógłby mi ktoś wyjaśnić co to TW ? |
@Arcan
TW jest to tryb znany z Leo's TW. Bardzo fajny, moim zdaniem. Chodzi w nim o to, żeby z jednego końca mapy przedrzeć się do drugiego, zabrać flagę i wrócić. Wydaje się łatwe? Uwierzcie mi, wcale tak nie jest. Na mapach do TW zazwyczaj jest włączony Realistic, a jetpacka nie ma w ogóle, albo jest baardzo ograniczony ;] Podsumowując, jest to taki CTF bez latania, wzbogacony o naloty, możliwość zastawania min-pułapek i budowania stanowisk z działami stacjonarnymi. Można także zostać medykiem drużynowym (wpisując /medic). |
Przemek, kiedy powtarzamy pr0 akcję? =D
|
O, stary, no ja nie wiem, jak się uda :D:D
Pytanie: Jest ktoś dzisiaj chętny na grę o 19:00?? (podajcie proponowany przez Was tryb rozgrywki) |
Jaaa chcem.. TW/INF z real :D
|
Ja.
Ctf bez surrival i realistic :evul: (ale i tak pewnie mnie przegłosujecie [bo byłbym zbyt pr0 8o]) |
Ja niestety do 15 [października] z wami nie pogram.
Dodał: pemek : P |
Dzisiejsza gra na lawy rządzi. =D Polowania na flagę! =DD
Jutro też tak robimy? =D |
HAhahahah.. się ośmiałem co nie miara xDD
Jutro coś postaram się wymyślić, a zagramy o godzinie 20:00. Może będzie więcej ludzi ;] |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |