![]() |
głupie przezwiska
jak uslyszeliscie kiedys jak ktos kogoś łachowo przezywa to piszcie tutaj:D
ja na przyklad dzisiaj spotkalem sie z samoocena:D wyjasniam juz o co tu chodzi. Siedze sobie z ciemnymi dropsami na chemii (mielismy zastepstwo:P) a przed nami siedzialy takie twie dosciowki, jolka i milena, ktore nas denerwowaly. wkoncu ciemne dropsy sie zdenerwowal i.... cytuje rozmowe: ciemne dropsy says: wygladasz jak kon sra*ący X( milena says: NIEOBRAŻAJ KONI X( X( i teraz powiedzcie mi co w tym jest najlepszego :P |
Tiaaa byla jazda :D
W starje klasie byl u nas jerzan... zczynalo sie od tego ze jer zaczal zaczepiac i wyzywac, powidzialu mu si enp: jestes durny jak but! a on zawsze yten sam tekst... A TY? :evul: |
dropsy...
Cos mi się przypomniało... To było tak że siedzimy se z kumplami, i sączymy browce... Jeden już troche wcięty mówi: Te weź daj mi kase na jakieś chipsy czy coś Ja mu na to że nie dam... No i przechodzą jakieś dzieciaki to on do nich zeby mu zeta dały na chipsy... pewnie byli przestraszeni to mu pożyczyli(chociaż nic im nie groził)... Gość miał 2 zety to czekał aż wróci i mu reszte odda... Kumpel wraca a w rękach trzyma dropsy... Otworzył paczke dał każdemu z nich po dropsie i mówi: Masz tu swoją kasę i spier.dalaj turlać dropsy po ulicy... :P |
Głupie... lol
|
to nie przezwisko lecz nazwisko ale jest kolo o nazwisku Trzepiekoński
|
No czas sie przyznać... ja mam na nazwisko no mam na nazwisko Uwaga uwaga.................... KREDENS Tylko się nie śmiac takie jest moje nazwisko i sie wzieło z tego Kredi :D
|
u nasz w szkole jest typiara ma na nazwisko "Kierdol" a w gównianym sprzęcie nagłaśniającym jak dyrektorka czyta słychać "p.ier.dol"
|
@UP
Muhahahahahahahhaha Czyli nie mam takiego tragicznego nazwiska :) |
Ostatnio polonistka nam pokazała książke jakąś
autorem była rodzina "Fiut" podbno to wybitni poloniści... |
co do fi*uta to u mnie w miescie mieszka taka gosciowka co ma tak na nazwisko.
w zwiasku z tym moj kolega z klasy zrobil cos z czego nik niemogl wytrzymac. zadzwonil do tej babki i tu dam rozmowe: kumpel: dzien dobry! czy to pani fi*ut? fi*ut: tak. kumpel: to niech go pani stad zabierze:D dla niekapujacych dodam ze to slowo fi*ut niemialo oznaczac nazwiska tylko cos co oznacza to slowo :D |
@up
LOLLERCOASTER!!! |
Ja w podstawówce miałem kolegę którego nazywano:
BABKA... LOL a to dlatego że mówił: Spieprzaj Koziołku Matołku! (jak babka z kiepskich) A teraz w gimnazjum chodzę do klasy z kretem!! ( a to dlatego że z odległości 5-10 m nie może nikogo rozpoznać albo go nie widzi. Raz to nie widiał muchy która siedziała na jego zeszycie, gdy po niego sięgnął to mucha poleciała w stronę jego twarzy i ..... się przestraszył:P) A co do nazwisk : W olsztynie jest: Wyczesany Dawid i Cipka Kamil A poza tym słyszałem jeszcze o : Dorocie Gładziwąs... LOL |
Cytuj:
|
zaraz zamieszcze "liste nietypowych nazwisk" tylko poczekajcie :P
|
dr.unknown, wiem ze to jest rozbrajajace, ale poco smiac sie z cudzegos nieszczescia?:D:D:D:D:D
a w sumie to ostatnio z nudow wziolem ksiazke telefoniczna, i zauwazylem takie nazwiska jak: "vanderleicherungine" (chyba tak) paredziesiat razy NOWAK siuk oraz kotlet |
Co do tych Fiutow, to moja polonistke na studiach uczyl profesor, ktory niedawno byl w Teleekspresie, pan Aleksander Fiut. To wybitny polonista..
Na ktorejs z pierwszych lekcji w szkole, ta polonistka mowila nam : "A ja pamietam, jak do nas na uczelnie przyszedl pewien profesor.. i przedstawil sie.. Aleksander Fiut.." --- --- --- --- --- --- --- --- --- Kumpel, ktory tez gra w Tibie, przezywa mnie "Krol n00bow".. a to w zwiazku z pewna sytuacja w Tibii, ktorej nie bede opowiadal.. EDIT : Lista nazwisk ;) : http://www.apsikusek.republika.pl/ni...0nazwiska.html |
Cytuj:
<offtopic> Już na mainie;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |