![]() |
Giant Spider solo.
Witam,
Chciałbym troche pohuncić GS solo. Profesja: Paladin. Skille 70/58. Lvl : 35. Eq: p ammy, bohy, dragon shield, c helmet, k legi i blue robe. Ile na jednego GS strace tak około potów? Poszedlbym z bohami + time ring. Opłaca się na tym lvl wogóle huncić GS czy lepiej D Lair? Nie mam lagów. |
Raczej wątpię żebyś wyrobił, mnie na 52 z bohami czasem doganiał i musiałem haste (wtedy już biegłem szybciej), więc raczej nie dasz rady. A potków hmm...jak już cie złapie to raczej zabije, wątpię żeby potki poszły, chyba że HP i niewyobrażalny waste, raczej nie próbuj GS na 30, poczekaj do 50.
|
Mógłbyś spróbować ale po co ryzykować deda?
|
Zwascisz swoj plecak + opcjonalnie jakas czesc eq.
|
o zal z bohami i time ringiem z palcem w dupie mu ucieknie i nie mowcie ze go gs zlozy najlepiej wez kusze i bolce trzymaj go na jak najwiekszy dystans ja zobaczysz ze jakims cudem dogania to zaloz tarcze i na def ucieknij troche znowu kusza i jazda ;p
edit: ja od 30 bilem na luzie gsy solo ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiście polecam piraty na Nargor, ładna kasa i exp, jak chcesz 1 GS dla zabawy to możesz sprobowac, ale nie gwarantuje że nie rzuci max haste i wtedy cię dogoni ;d Lepiej idź dobij chociaż ~45 wtedy z boh + t ring raczej uciekniesz, w każdym razie mniejsze ryzyko deda. |
Zdecydowanie d lair. Mam 42 palladyna i prawie że zero waste. Jade na exurce, na jednego draga schodzi 80 many. Oczywiście uciekam i nie stoje na wave, nie dostaje z wave ani z łapy, czasami tą fire bombe dostane to walne exurke :) na 50 % mam waste 2 bp potionków, z samej kasy się nadrabia a czasem poleci jakieś woi dragon hammer albo dragonka.
|
Weź człowieku wbij lvl a poźniej na gsy. 61 na facc żeby nie doganiał. Sprawdzone.
|
dasz rade ale to bedzie duuże waste, a jak cie dogoni to najprawdopodobniej padniesz :o jak już tak bardzo chcesz gsy pohuncić to idź na blood herb quest i up/down nawalaj :). tam ci będzie potrzebny tylko roh lub bp potów i kosisz. ja tam solowałem na 20 lvlu bez waste z rohem bo k legi poszły :p ubiłem 4 poszedłem na poha i gośc mnie trapnał i na hita sie złozylem ( 230hp )
|
połowa z Was albo i więcej pojęcia nie ma o czym mówi, czasem lepiej nic nie mówic...no ale cóż
gs'a zabijesz jednego, może dwa, wątpie żebyś na tym zarobił... ale dla sprawdzenia można oczywiscie... o expieniu na d lair raczej zapomnij |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale nie z 30 lvl chyba..xD bo goroma od 35 :D |
bez waste lub bardzo prawdopodobnego deda na niskim lvl sie nie da. chyba że gs nie przydupi haste i poleci z niego k armor. mi na 45 lvl jest ciezko, bo jak się gs wnerwi to zostaje mi ze 100 hp. combo sie składasz. a d-lair też zapomnij. z 40 lvl i bez waste ciezko.
|
Mnie na 67 lvlu bez bohow nie dogania
|
Jeśli solo chcesz próbować na tym levelu bić GSy to spróbuj bić ostrożnie albo up/down na blood herbie. O pohu wg. mnie nie ma narazie co myśleć.
|
ZAPOMNIJ O GS'ach NA TYM LVL!!! Nawet jeśli jakimś cudem dasz rade go trzymać na dystans to i tak z takimi skilami będziesz sie z nim długo męczył.
|
Cytuj:
|
Radziłbym d lair. Szkoda lvla, skillów, itemków, m lvla oraz twojego zapału do gry;] Dragi wolniej się poruszają od GSa więc powinieneś mieć mniejsze waste. Chyba, że wogóle nie będziesz miał ;d
|
Że tak powiem, w dupie byliście - gówno widzieliście.
Jeśli jak twierdzi, niema lagów, jeśli zna jakiekolwiek zasady uciekania przez gs, to nawet na poh da sobie rade. Gram pratycznie tylko palladynami, i gs zacząłem huncic masowo koło 40 lvla na poh. Uciekać pomiędzy krzakami i gs to ciota. Jedyny problem to nooby które polecą za tobą jak lvl zobaczą :P. M wall + gs = gleba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |