![]() |
Skille
Cze all !
Mam 47 kina skille 66 sword i chce sie zaoytac gdzie skillowac :( wiem ze powinenem na slimach ale takie lagi ze boje sie grac wiec slimy odpadajom bardzo czesto sie komp wylacza i jeszcze raz lagi... To gdzie mam SKILLOWAC ? Z gory THX :):confused: |
Cytuj:
@Top: W takim razie Roty albo Dwarfy |
Re:
Monk, o ile jesteś na PVP. Jak nie to może minotaury? Carrion wormy? Możesz także spróbować z cyclopami ale nic nie obiecuję..
|
Idź na te slimy, jak Ci komp padnie to i tak postać kickuje po minucie, więc nie padniesz...
|
Cytuj:
|
skoro mu takie skille wystarczaja to dobrze, to jest jego postac nie twoja...
jak ty chcesz miec takie skille to sobie skilluj ...;f dla ciebie te 75 to sa dobre, a dla kogos moga byc slabe bo ma np. 90.... autorowi widocznie takie starczaly, a teraz chce sobie wyzsze podbic @topic popieram domin3x'a, chociaz mozesz tez sprobowac na minotaury jak sie az tak boisz ze padniesz ;-) |
Cytuj:
|
...
Rotwormy/ Carrion wormy i tam ktos wspomnial slimy no... sproboj :D
|
Cytuj:
|
ja polecam bandity bo maja duzo hp i skiluje sie na nich przyzwoicie (jest respawn dwoch w thais)
|
nie no moge sprobowac isc na te slimy moj braciak ( zaje.. komp do grania w tibie jak skilluje na slimach to mowi za bardzo dobrze sie na nich skilluje.Praktycznie sie nie boje boje sie tylko o moje eq:] ( Golden legs , dsm , demon helmet , boh , mms , relic sword , bp wartosc srodka 10~k mniej wiecej a aol nie chce stracic :<
|
Bez problemu mozesz skilowac na slimach z takim ekwipunkiem, zanim cie 2 slimy zjada na twoim poziomie i z takim sprzetem, to cie zdazy 5 razy kicknac...
|
Tylko pamiętaj, że jak zaczniesz obrywać po 30-50, to zabij slima i weź kolejnego.
|
jest teoria ze slimy trenuja razem z toba, to znaczy im dluzej trenisz z jednym to on zaczyna coraz mocniej cie walic, wiec co jakis czas trzeba je zmieniac (nie wiem na ile to jest prawda, ale jak ja trenowalem to rzeczywiscie tak bylo ;p)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Może i nie potrzebujesz ale sie chyba wstydzisz skili bo masz ukryte w opisie postaci:P P.S Srry za offtopa;) |
@UP Wcześniej miałem gorsze i nie chce mi się tego zmieniać
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeżeli grasz na PvP to Monk. Chyba, że ma zadużo defa dla Ciebie to Ghoul. A Non PvP to zapraszam na Minotaury, Dwarfy. Roty mają wtedy zamało defa. Zaszybko będzie je jechał i za mocno. Więc skille ci nie będą szybko skakały. Prędzej lvl dobijesz xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |