![]() |
test serwer
wlasnie sciagam tibie 7.35 i zaraz spruboje na test serwa wejsc. zycze milej zabawy wszystkim. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
P.S. bylem pierwszy z nowa wiadomoscia - chociarz raz was przescignalem. |
I po co temat zakladasz?
|
nie zauwazylem notatki ze test serw ruszyl na tibia.pl wiec chcialem powiadomic niektore osoby
niestety ciezko sie wbic. amoze tylko mi tak wolno sie wczytuje :( P.S. kilkanascie warlwordow i leaderow natarlo thais lol |
Jak to po co !! Człowieku mamy test serva !! , czyli juz tak jakby update ! juhu !! jest system logowania kolejkowy :(
|
moze ktos wrzucic instalke na jakis ftp? bo cos nie chce sie z tibii.com 7.35 sciagac :\ wywala mi "error 403: forbiden" czy jakos tak ;]
|
Cytuj:
|
Voltar - uruchom tibie, zaznacz test server login i sama Ci sie z poziomu gierki sciagnie :)
|
HEHE mi sie wlasnie tibia sciaga hmmmmm musi duzo zmian byc bo cos DLUUGO idzie :D wchodzic WCHODZIC !!!!!!!!!!! i oceniac :D
|
Cytuj:
"Unknown client version. Please download the current version at http://www.tibia.com." :/ |
Jak na razie system kolejkowy dupny, bylem 72 w kolejsce, czekam, czekam... doszlo do 0 i zamiast mnie zalogowac to mi wy***alo numer 220, myslalem ze sie wsciekne...
Mam nadzieje ze to poprawia.... |
nareszczie
Dlugo sie laduje grafa bo musi byc duzo zmian ale ogylem jest git!!!!!!!!! :)
|
conecting timeout
to mi sie wyswietla co mam zrobic? :(
|
Voltar musisz kompa zrtestartowac ;)
|
:(
bylo fajnie a teraz nie moge sie lognac. albo pokazuje ze mam konto na 5 minut zablokowane albo ze test serwa nie ma :(
cos sie chyba schrzanilo. |
Cytuj:
Pomuzcie plz |
Mi wyskakuje jakiś dupny błąd -.-" Tak samo dzieje się czasem jak gram na OTS... Nie wiem co to ;/ Btw: Mi się wszystko ox zainstalowało w około 2 min. ale to guano wyskakuje ; (
|
Norbitron co widziales fajnego, bo ja nie moge sie wbic
|
RE: up
Rowno o 14:55 wchodze na tibia.com i patrze a tam cos o test serwie (nie czytalem tylko sciagalem nowa wersje) o 15:00 wchodze, patrze, 6 osob w dp po kilku sekundach bylo okolo 60 osob. wychodze z dp ide kilka krokow i patrze kilkanascie warlwordow i leaderow ida w moja strone.... (ciag dalszy chyba juz znany) You are dead wylogowalem sie i juz nie moge sie zalogowac :( Poprostu bylem ofiara "natarcia" potworow o kturym bylo duzo dyskusji w jednym z tematow. RE: down mam nadzieje ze cipsoft dopracuje to zanim zrobi update |
Co jest do cholery ! Po pierwsze to logowanie kolejkowe jest do DUPY !!
Po drugie teeraz to juz wogóle sie to nie pojawia (na pocztątku sie pojawialo :bylem 221 w kolejce doszlo do 0 i wyskoczylo ze jestm 71 zamiast mnie zalogować X( ), wczytuje sie lista zaznaczam postac i albo jest ciągle "Conection to the game world..." albo conection time out X( |
Cytuj:
Ja mam to samo :// Resnelem kompa juz sie ciesze a tu ***** nie chodzi :/// :( aaaa i mi sie nawet konto z postaciami nie chce wlączyc 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |