![]() |
[?] Profesja i świat [?]
Witam wszystkich Forumowiczów! Mam nadzieje że Mi pomożecie w wyborze profesji, jak i świata. Wszędzie zaczynał bym wszystko od zera, a więc jakiś świat pozytywnie nastawiony do nowych graczy. Świat najlepiej PvP. ________________________________________ Profesje: Paladin - Jak dla Mnie najlepsza profesja, lecz bardzo drogie skillowanie, jak bym zaczynał bez znajomości to po prostu bym zbankrutował zanim bym wbił jakieś porządne skille. Sorcerer/Druid: Bardzo mozolnie i monotonnie wbija się na początku przygody tymi profesjami. Na początku też nie wymaga takiego "dużego" wkładu finansowego. Knight: 0 problemów ze skillowaniem, jak i z expieniem(na </60lvlu). Lecz na PvP obrywał bym jak ciota, nawet jeżeli mam dobre umiejętności PvP. Update bardzo udupiła teraz knightów, i niewiem czy odrazu na starcie nie odrzucić tej profesji. _______________________________ Oczywiście PACC kupił bym po osiągnięciu dobrych skilli i minimum 20lvl'a. ************ Proszę o pomoc w wykonaniu wyboru, i uwzględnić dlaczego akurat ta profesja jaką preferujecie. Za pomoc w grze, jak i na forum będę bardzo wdzięczny. |
"Paladin - Jak dla Mnie najlepsza profesja"
Sam sobie odpowiedziałeś na na jedną część pytania. |
koszty treningu...
@UP
Widzę że nie przeczytałeś tego uważnie. Napisałem że zbankrutował bym, zanim bym wbił porządne skille... Więc żeby grać pallkiem potrzebna Mi jest pomoc jakiegoś innego gracza, na jakimś dobrym serwerze. |
Weś se knighta na non-pvp (np. Refugii). Jeśli chcesz miec Pacc to wyskilluj postac do 70/70 przynajmniej, poexp do 20 i zrob deserta. Następnie exp do 25 amazon camp, zalatw se eq: knight set, crown helmet, jakaś broń (zależy z czego bedziesz bić) i dragon shield. Wtedy wpadnie kilka skilli. Idź na mt. sternum i exp tam do 40 okolo.Wtedy uaktywnij Pacc, kup promocje i idź na Laguna Islands na -1. Potem (od około 80) idź na Chor. MOżesz również chodzić na dragi ale może się to nie zwrócić a na wyżej wymienionych miejscach masz duuuzy +. Jeśli będziesz grał na Refugii to zapłać gildii Moonblades (napisz do gracza Master Dysan) 100k a oni poczyszczą ci Poi. Następnie doexp do 120~~ na Chor, kup se jeszcze jedną pare softów i idź na frost dragony (możesz sam lub z ekipą).
|
thx :*
ITARO
Bardzo Ci dziękuje. Jako z nielicznych pokazałeś swoje Pro. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI ZA POMYSŁ I OBY WIĘCEJ TAKICH FORUMOWICZÓW JAK ON. :cup: |
sry ze sie wtracam, ale ja bym jednak proponował palka . jak bez kumpli to non-pvp... zarabiasz z 2k na rooku i na mainie na trollach w ab ze spearami skillujesz do 35 distance na full def, pozniej sie wybierasz na gobliny z ktorych kamyki ci wypadaja i na nich skillujesz , nastepne kamyki wypadna i tak w kolko. wbijesz 50 dysta to do 25~ lvl skillowac nie musisz, zalozmy ze na 15 wbiles. dobijesz 60 skila, zarobisz tam powiedzmy pare ładnych k i najwyzej wtedy doskillujesz... pomysl.. jak pacca kupisz - knightem masz 5 expowisk? a palem masz ich dziesiatki, zaczynajac na piratach przez cyclopolis, barby, helheim, dragach, of konczac na tombach. masz tam wszedzie ponad 30k/h exp na 30 lvl z 65 skilem, a knight ciagle sie meczy skillujac a tobie sam distance wpada. pozniej.. 60 lvl.. mozesz sobie expic 50~60k/h z ladnym lootem a knight dalej sie meczy przy 30, a jak chce 40k/h to wastowac musi. btw. palkiem tez sie latwo zarabia : p
|
LoL bierz pala na pvp. Najpierw idziesz do ab ze spearami skillujesz/expisz na trolach i zbierasz speary. Jak już wbijesz np. 10lvl i jakieś low skille idziesz ciągle na gobliny i tam expisz/skillujesz i zbierasz kamyki. Ja Palem też zaczynałem od zera i wiem, no i przede wszystkich nie graj na non-pvp grałem wiele razy na obydwu i mogę powiedzieć, że non-pvp to servery dla skończonych ciot.
|
Tez nie polecam grac na non-pvp. Nie zebym byl doswiadczonym graczem, ale po pewnym czasie npvp sie nudzi gdy noobki ci kradna loota i bija moby do skillowania, teraz nie mam takich problemow ;p
|
ale tez jak nie masz duzo czasu na gre albo jak nie masz kumpli to pvp sux, padniesz i nie masz czasu zeby odrobic.. albo masz paymenta, to jest niemile.. wszystko zalezy od znajomosci ; p
|
Światy nonpvp są przeciążone i nie chodzi tu tylko o kicki czy czekanie na log ale także przeładowane expowiska. Do tego dochodzą napki, które zabijają potwory gdy skillujemy czy kradną lootbagi i nic im nie można zrobić. Jakby tego było mało to nie można skillować na sumonnach do tego wiele osób wyciąga guardy w kazo. Osoba, która najpierw grała na nonpvp a potem przesiadła się na pvp (np. ja) nigdy nie wróci na non-pvp. A brak qmpli mi nie przeszkadza.
@down weź lepiej sorca nie będziesz musiał skillować, jak coś to zgadamy się przez gg |
Chciałbym zagrać na Isarze, Paladin'em lub Sorcerer'em.
Potrzebuje pomocy w grze od jakiegoś ogarniętego gracza. |
Najlepiej weź pala tak jak mówią niektórzy poprzednicy i, ze spearami do 35 (ja skillowałem do 30) potem jak nie masz kasy to idziesz na gobliny zbierasz około 80 kamyczków i wio skillować (na championach dobijesz 45 distance)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |