![]() |
400k/h bez waste palkiem
|
Daje rade.
Ale 3ba mieć farta do loota bo co do poi dli wiem coś o tym ; )) p0zdr0 |
no tak ale jaki lvl ;) A do poi dls pallek to maszynka ;)
btw jaki lvl? |
Co to za dziwna moda na takie przyjebane emoty typu ; ) ??
|
Zeby wbijac tyle expa to jeszcze trzeba miec ludzi na serwerze ; ) bo co z tego ze 200 rp wbije na poi dle jak resp bedzie slaby... ; <
gdbyby bylo po 800-900 osob na kazdym serwie to takie expienie nie zdziwiloby nikogo. |
Cytuj:
|
@up
? http://img211.imageshack.us/img211/1...echcopyjp4.jpg @Torixon Pozdrawiam ciebie, panie złodzieju Heavy Mace. @down Wyślę ci kilku gigabitową paczkę pakietów, to się srogo przejedziesz na spamowaniu + zafundujesz sobie wakacje od internetu na pewien czas. |
Ja mam taką prośbę...nie noś key ringów, BP - 1 ładniej wygląda i w modzie jest.
Poza tym, co tu dużo oglądać, skoro kamerzysta nawet dragonów otwierać nie potrafi. #Xr3 Wracaj spamować "plx tp" do ankrahmun, jak to masz w zwyczaju. |
Cytuj:
|
Nie wiem czego uzywasz Torixon, ale sam tak kasy na pewno szybko nie zbierasz i nie otwierasz dli =@
|
Cytuj:
|
@Zylownik
A niby co Ci zbiera kase? |
Ng na bank nie używa bo napisy typu "you using one of xxx manafluids itd" bylyby na biało a są na zielono. Pewnie blackD bo za szybko kase podnosi:P
|
Cytuj:
Bdp. Od czasu wprowadzenia setlootdistance autolooting w NG nie jest juz lepszy niz w bdp, wystarczy ze ustawil lootdistance na 1 i bot nie bedzie probowal podchodzic do kazdego zabitego moba, za to bedzie je szybciutko lootowac ;) |
Cytuj:
Osobiście nie próbowałem ustawiać SetLootDistance jeszcze, używam tego SetLoot : ) Białe napisy, oraz BP-1 da się w ng wyłączyć, w blackd niestety napisu: 15:39 *********** [255]: Automatic functions have been paused for this client - restore with exiva play Nie da. A tak btw, wrzucili byście chociaż jednego commenta do forum, mojego forum ; > W temacie napisalem 400k,a tak naprawde jest 440k : P |
Cytuj:
Reklamy innych for nie są mile widziane wśród administratorów o ile się nie mylę. Sam uważam, że jest to nie fair, dlatego jesli kiedyś zobaczę takie coś to od razu dam bezpośredni link do pliku. |
nareszcie jakis zabawny filmik ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |