![]() |
Łuk vs Kusza
A więc zastanawiam się co ogólnie jest lepsze? Łuk jest dużo gorszy na od kuszy? Boł ma lepszy zasięg i większego obrażenia dodaje (kusza +8, a łuk +7%), ale bolty chyba mocniejsze, prawda?
|
Kusza lepsza bo ma mocniejszą amunicję.
|
Lepsze Assassin stary ;d
|
Cytuj:
Zgadzam Się z panem ileś tam UP, kusza ma lepszą amunicję (bolty,power bolty,infernal bolty). Łuk zaś też nie jest taki słaby - Niemałe hity, lecz mniejsze niż z kuszy i taniej wychodzi. Więc pod względem Hitów wygrywa kusza, którą opłaca walić się dopiero od ~50+. Pod względem waste jest prawie że remis z małym plusem dla Łuku. |
...
Kusza :
~Bolt ~Power Bolt ~itd xD |
zalezy jaki luk, ja zawsze marzylem o silkweaver bow ale niestety nie wiem jak zdobyc:(
|
Polecam ci kusze(chyba ze nie masz kasy to luk bo arrowy sa tansze od beltow)
|
nie wiem pewnie kusza chociaz łuk nie jest zły ja ogulnie wole spears ;)
|
Cytuj:
Ontopic Zależy co i gdzie bijesz. Np na culty lepszy jest bow+burst arrows a na dragi pb z lekkim waste. Dodatkową zaletą strzał jest ich waga bo ważą mniej niż bełty. Najlepiej jak sam zobaczysz gdzie z czym biegać bo używanie łuku nie wyklucza używania kuszy |
tak jak pan wyzej :)
najlepiej miec i to i to ;D np. jak lecisz na elf forest to luk bo zawsze sobie troszke uzupelnisz z elfow ..xD Ps nie mowie ze zbierze drugie tyle... ale zawsze cos nie :P? |
wolę kusze, z archerow duzo boltow leci, moge sobie na pallka przerzucic i fajnie
|
Hmm zalezy ile posiadasz funduszy i lvl...
wiadome wysoki lvl to albo assassin stary albo arbalest... niski lvl to nie ma wiekszej roznicy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |