![]() |
DS-szybkość
Czy DS da rade dogonić 13 lvl druid bez żadnych przyśpieszaczy ? Tak sie zastanawiam, czy go nie ubić na dystans
|
dasz rade zwiać... uważaj żebyś nie dostał laga/freeza/kicka bo oznaczało by to 99% śmierć
|
bierz go gdzies gdzie bedzie musial duzo razy skrecac i jak kolega up napisal - uwazaj na lagi bo tak juz nie raz zginal za nooba
|
Cytuj:
You lose 118 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. |
chyba kazdy kto mial z nim stycznosc wie jaki jest mocny ;)
|
Spokojnie, naszczęście freezów nie mam. Chodzi mi tu o pojedyńcze respy DS-a. Wiem, że są dwa: Jeden na Femor Hills, a drugi w White Flower Temple. Są jeszcze inne ?
|
Cytuj:
|
jest naprawde kozacki resp do solowania w ancient temple pod dragonem (tam sa minosy) w krolestwie kormaracka czy jakos tak, wbijasz sie w tp tylko uwazaj na wejscie jest sporo ghouli i moze byc (ALE NIE MUSI) zlurowany Ds
|
Jakoś mnie nie ciągnie do mintwalin ;)
|
Gdzie Mintwalin, a gdzie ten DS? Szedłeś tam kiedykolwiek? Jeśli nie to nie pisz farmazonów i poznaj mapę.
|
Cytuj:
|
Cyc camp? Co masz na myśli? Bo respawnu cyklopów jest od groma.
|
Masz jeszcze w GhostLandzie, ale to w dużych ilościach. Osobiście radziłbym Ci odpuszczenie sobie zabicia tego DSa. Loot z niego nie jest ciekawy, a spokojnie może kopsnąć Ci 200+ combo.
|
Cytuj:
|
|
Ale czy ja tam nie dedne ? cyclop w stosunku do EQ druid ma niewyobrażalną siłę. Ale gdyby bić z dysta...
|
Cytuj:
|
Ale czy ja nie padne ???
|
@up
Jest ryzyko jest zabawa. Pójdź i się przekonasz, 13 lvl to nie jest wiele do odrabiania. |
Cyc Camp jest tez na poczatkach PoH. Tam tez mozna dobrze expic na niskim levelu. Ale trzeba uwazac bo nie jest zakolorowo jak ci lurna GS pod nos xD :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |