![]() |
Stairhopping demon
Czesc
Gdzie moge stairhopping demony? Szukalem w Hero cave, ale tam sie nie da, gdyz do demonow przechodzi sie przez TP. |
Stairhooping nie jest nielegalny, nie uzywam bota, po prostu mam za maly lvl zeby solowac demony, a skaczac po schodach i uzywac icicle moge. Nikt mi tego nie zabron, gdyz nie jest to wykorzystywaniem bledow gry.
Tak samo jakby powiedziec ze stawanie po skosie do smoka to tez lamanie zasad gry bo nie bije wave po skosie, i musisz zawsze wlezc mu pod wave. @Up. Nie chce bic demcow z blokerem, chodzi mi wlasnie o solowanie ich. |
Pytasz się gdzie mógłbyś zastosować tą taktykę, zupełnie jakby miejsc z demonami było w Tibii 50.
Albo kupiłeś sobie postać na allegro, albo expiłeś na trolach do 100 lvla. Niestety jak to zwykle bywa w tematach tego typu, nawet nie napisałeś jaki masz lvl (nie, już tej wiedzy nie potrzebuje). Zakładając, że < 100, pozostaje jedynie single spawn, wchodzisz w teleport i masz schodki, gdzie po zejściu na dół na lewo od nich znajdują się kolejne demony, jednak da się bić górnego demona bez lurowania tamtych. Zakładając, że masz > 100, jest DHQ, gdzie możesz lurować sobie po demonie w "bezpieczne" miejsce ze schodkami. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
dziekuje za odpowiedz |
Cytuj:
|
Goroma.
110+ Dasz rade. Bez utamo ofc. |
Cytuj:
|
@2Up
Bez utamo tylko na ots ;) |
/Up : Zamiast utamo polecałbym jednak energy ringa.
Cytuj:
|
Elderty dobrze powiedzial, bez utamo na goromie. kumpel 110 ed sobie tam radzi up/down
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=i2ytm90l81sw73ln check it :> |
Cytuj:
Polecam od 110 lvla!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |