![]() |
Mino Mage na Rooku owolniony!!!!!!!!!!
Grałem z kolegami w tibię i weszliśmy na starą postać kolegi (Isildur of Titania) żeby nabić 8 level i zobaczyć jak wygląda wyjście z Rooka i wybór profesji po najnowszym update. Postać miała słabe EQ więc poszliśmy na Carlin Sword quest. Gdy zeszliśmy na dół zobaczyliśmy Apprentice Sheng powszechnie uważany za Mino Mage'a (dlatego użyłem tej popularniejszej nazwy żeby tema lepiej rzucał się w oczy). Przywoływał on nie snake'i tylko hieny. Zobaczcie sobie na www.tibia.com > Community > Characters i wpiszcie nazwę naszej postaci a zobaczycie że została zabita właśnie przez hienę. Sprawa ta miała miejsce 18 września (czwartek) około 14.35. Niestety z powodu słabego EQ nie zdążyłem sprawdzić drzwi do pokoju Mino Mage'a. Wiem że niewiele to dało bo mało zrobiłem ale przynajmniej wiemy że Apprentice Sheng'a da się wypuścić. :)
Oto linki do screena : http://www.wrzuta.pl/obraz/lTFRQ1qjhI/mino |
No kretyn totalny :|... niech ktoś mu wyjaśni dlaczego ...
|
:(o to dowót na to że głupota nie boli , tylko jej skutki :(
|
Apprentice Sheng jest bossem minotaurów na rooku. Respi się nieregularnie więc po prostu na niego trafiłeś, ale to nic nowego :p
Ale nie wiem, po co zakładać 2 tematy... |
To prowokacja, temat do natychmiastowej kasacji. Anyway, patrzcie na datę dołączenia tego gościa.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |