![]() |
208 rp wrl demona
|
Ja pierdole ,żeby 208rp robił góra/dół na wrl to już jest porażka
|
strair hope i ogien :P
|
Nagrał byś jakiś filmik z Sea Serpent / Serpent Spawn plx :o
|
Cytuj:
|
@up
Popieram. Bardzo dobry sposób w dość dobrym wykonaniu, niedługo sam uploadnę swój film z warlocków. Nice loocik jak na tyle czasu, czasem nic nie poleci. pozdrawiam! |
Cytuj:
|
Fajny film.
Wie ktoś jak/czy można sciągnąć filmik z youtube?;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po czym rozpoznać typowego buraczanego użytkownika , ano po tym właśnie co Ty pokazałeś czyli tzn jebane robienia za adwokata, zrób lepsze pochwal sie a nie krytykuj ;| człowieku może on już od 2 lat nie gra , wszedł na forum zobaczyć jakiś filmik i jego wykonanie wydało mu sie "inne" i je skomentował.Sądząc po tym komentarzu jak Ty byś wrzucał filmik liczysz tylko na pozytywy co nie ?! Przyzwyczaj/cie sie do tego , że opinie co do filmów są zazwyczaj : POZYTYWNE I NEGATYWNE ! Ażebyście lepiej widzieli Co do filmu ; film "inny" nie znaczy w żadnym wypadku gorszy , więc przeciwnie ciekawy sposób. p.s. dziwi mnie Twoja mania manasowania sie do full co chwile o; |
Moglbys nagrac jakis filmik z sea serpentow jakos nigdy nie widzialem tych potworow :d (nie widzialem jak ktos na nich expi)
|
sea serpenty waste :P ale nagraj bo malo kto tam lazi. Frozen Trench tez moglbys pokazac, na tyrsung na samym dole to jest.
No i to co pisalem w poprzednich tematach :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Obejrzałem, chyba tylko po to, żeby sprawdzić jak jest teraz z lootem na wrl i jak mocno biją, bo nie było mnie tam z pół roku i ostatnio zbieram siły na jakiś wypad :P.
Potrzebne info zdobyłem : p. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tu macie jak ktoś chce http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161439 xd @down Nie prawda, jestem fajny. |
Po pierwsze to film jest w rec (minus) po drugie stara tibia (minus) po trzecie zdjęcie z lootem nie działa a mówiłeś że 1kk było w loocie (minus) a po czwarte za bardzo się chwalisz (minus) ogólnie to z dupy jesteś 8o
UP to dasz tą fotkę z lootem czy nie? @do autora tematu jeszcze raz powiem plx idź na sea serpenty albo nawet serpent spawny bo chce zobaczyc jaki jest z nich loot :o |
Spoko filmik ;P
Ja również popieram innych że mógłbyś nagrać na sea serpentach filma xd ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |