![]() |
Ankieta-ulubiony outfit
Witam.
Pytaniem jak jest jaki jest wasz ulubiony outfit ze wszystkimi addonami, a jaki chodzicie, no i dlaczego taki a nie inny :P A więc ja zaczne nosze Citizen outfit gdyż jest tani i jakis taki ładny, nie chodze na żadne wojny i jest taki spokojny A mój ulubiony outfit to Nobleman outfit. Porostu jest fantastyczny. Można po nim rozpoznac ze ktos spi na pieniadzach B) oczywiscie tak nie jest no ale mi sie podoba :) A jakie s± wasze ulubione? |
Mam tylko fajne pytanie...
Gdzie jest sonda? P.S Nosze Knighta bo jestem Facc A mój ulubiony to warrior i Summoner :) |
mój to yy..
chyba wizzard ;D . |
Było tszysta tysioncy razy, ale Full Summoner <3
|
warrior + addon nr.2 jest boski. Sam go mam i w odpowiednich kolorkach jest cool
|
nosze citizen a dokładniej nosiłem bo pacc sie skończył:( Mój ulubiony to full druid.
|
dla mnie outfit z csa na plecach jest przepiękny xD
|
Full Black Assassin <3
|
hunter + rekawicki ...xD
albo full assasin :) |
Damski full Pirate <3 Meski full Barba ;]
|
Damski Full BOB/Pirate
Męski full barb/wizard/warrior Bardziej lubię kobiece outfity ;> |
Full Warrior - Męski
Citzen (full) - Męski ;o Pirate (niekoniecznie full) - Żeński Oraz summoner z vialami u pasa. Ale jako że jestem facc, noszę citzena, często kolorki inne. |
-warlock TYLKO z rękawami
-full summoner zawsze kolorki: 3 elementy granatowe i 1 "krwistoczerwony", no chyba ze ide pkowac to na odwrot (3 czerwone i 1 granatowy) |
Full oriental i citizen bez addonów na biało czerwono.
|
Full barbarian (done) <333333
Cytuj:
|
Full Summoner (męski)
|
Full Pirate lub Full Oriental <33
|
Shaman.
Sonda plix:cup: |
full bob męski
mage wand męski ;p pirat full męski i babarian full męski fajny byłby tez demon hunter bez tego patyka w lapie ;d |
Full summoner damski (zajer±bista różdżka).
Było 2x razy, gdzie x = 783468978. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |