![]() |
GS Hunt z moim qmplem
http://pl.youtube.com/watch?v=CxdwKUDfGDY&feature=user
Ogladajcie oceniajcie ;] |
lol jak mozna robic 5 minutowy filmik i podpisywac go gs hunt -.- hunty robi sie w cam ewentualnie w rec
|
zal...
ziomek ja zrobilem ten filmik i nie patrzylem na takie szczegoly -.- a poza tym moi qmple co to ogladali mowili ze jest spoko :baby:
|
Ej zią to, że twoi kumple mówi, że ten filmik jest kul to nie znaczy, że my tak będziemy mówić ;\Dobrze, że nie nagrywałeś czekania na respa 8o
|
5 minut to by byly jakies 3 gsy :D
|
Pewno dluzej siedziales nad zrobieniem tego filmiku niz nad huntem na tych gs'ach. No ale co tam...
|
Cytuj:
|
Profesjonalizm pierwsza klasa.
Nie mogles juz isc na bs quest? Tam sa chociaz 2 gsy i szybciej sie respia;< ps. Pro Team |
wy to sie do wszystkiego potraficie doczepic X( mi nie zalezalo na tym zeby byl szybki resp itd tylko zeby waste bylo male... :evul:
|
PeDigrI, jesteś na forum nie od wczoraj, więc powinieneś znać 'standardy' wystawianych tutaj filmów. Poziom nie jest jakiś evul, ale zdarzają się wśród podawanych tutaj nagrań 'perełki'.
Ten niestety do nich nie należy. Dlaczego? Otóż, na YT jakoś filmu drastycznie spada, przez co większość ludzi już na samym początku ocenia go w sposób negatywny. Tutaj jest tak samo i zamiast efektywnych zbliżeń/przejść/zwolnień, czy czego tam jeszcze ludzie chcą, jest słabej jakości obraz oraz dźwięk. Jeżeli to Twój pierwszy film to pracuj, wiele przed Tobą. // Z reguły nie rozpisuję się na forach w więcej niż 4-5 zdań, ale pomyślałem, że skoro negatywnie odbierasz powyższe komentarze to wypadałoby przedstawić konstruktywną krytykę. Zobacz inne filmy na YT/forum. Wyciągnij wnioski. |
Cytuj:
|
Super mi się zajebiście podobał najlepszy filmik jaki obejrzałem w swoim życiu.
Ps "nie chciało mi się w link klikac bo to Yt" |
Cytuj:
wiemy że gs sie huntuje w pro timie oraz nie mnieC wejsta trza to wystawiac na yt jak jusz pohuncimy potem zapostowac na tibia.pl I TERAZ JUSZ JESTESMY PRO EFUL MANZ ! ^ ironia jak by ktoś nie wiedział a wiem że wielu nie wie :> no-pvp dh . @edit A i jeszcze 1 filmików to ty też nie potrafisz robić gdyby nie napis "Unregistered HyperCam 2" można by było ""COŚ" zobaczyć a tak nawet nie widać tych słynnych już GS ! |
Cytuj:
hahahahahhaha ,dziecko ile ty masz lat?:D ale nie spoko,powiem ci ze zabłysneles normalnie,bo hancisz gsy na noob pvp ! gratki! |
Dał swój film bez żadnych keylogerów ale oczywiście inni muszą pojechać, jak wam się nie podoba to możecie nisko ocenić i najlepiej nie wracać do tematu aby poszedł w dół do dalszych stron ale wy oczywiście będziecie się naśmiewać i toczyć dyskusję na poziomie pięciolatków... gz
|
dobra jestem noob mam malo lat zrobilem cienki filmik dziekuje za komentarze, nastepnym razem nie wystawie filmiku na forum.
|
Cytuj:
Zeby palek dawal utame na gsa z blokiem to juz nie mam pytan. |
Cytuj:
|
Jak już chciałeś robić pro hunt, to przynajmniej posklejałbyś najlepsze momenty, a nie bicie gsa przez pół minuty. o/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |