Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] GS Hunt z moim qmplem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193084)

PeDigrI 19-09-2008 19:34

GS Hunt z moim qmplem

http://pl.youtube.com/watch?v=CxdwKUDfGDY&feature=user
Ogladajcie oceniajcie ;]

Szczur_Guardii 19-09-2008 20:37

lol jak mozna robic 5 minutowy filmik i podpisywac go gs hunt -.- hunty robi sie w cam ewentualnie w rec

PeDigrI 19-09-2008 21:42

zal...

ziomek ja zrobilem ten filmik i nie patrzylem na takie szczegoly -.- a poza tym moi qmple co to ogladali mowili ze jest spoko :baby:

M@tthew 19-09-2008 22:10

Ej zią to, że twoi kumple mówi, że ten filmik jest kul to nie znaczy, że my tak będziemy mówić ;\Dobrze, że nie nagrywałeś czekania na respa 8o

Szczur_Guardii 19-09-2008 22:13

5 minut to by byly jakies 3 gsy :D

Koszyk 19-09-2008 22:35

Pewno dluzej siedziales nad zrobieniem tego filmiku niz nad huntem na tych gs'ach. No ale co tam...

Kurczakos 19-09-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2272678)
Pewno dluzej siedziales nad zrobieniem tego filmiku niz nad huntem na tych gs'ach. No ale co tam...

Każdy chce zabłysnąć...

Amek_PL 20-09-2008 09:21

Profesjonalizm pierwsza klasa.
Nie mogles juz isc na bs quest? Tam sa chociaz 2 gsy
i szybciej sie respia;< ps. Pro Team

PeDigrI 20-09-2008 15:03

wy to sie do wszystkiego potraficie doczepic X( mi nie zalezalo na tym zeby byl szybki resp itd tylko zeby waste bylo male... :evul:

semilunaris 20-09-2008 15:18

PeDigrI, jesteś na forum nie od wczoraj, więc powinieneś znać 'standardy' wystawianych tutaj filmów. Poziom nie jest jakiś evul, ale zdarzają się wśród podawanych tutaj nagrań 'perełki'.

Ten niestety do nich nie należy. Dlaczego? Otóż, na YT jakoś filmu drastycznie spada, przez co większość ludzi już na samym początku ocenia go w sposób negatywny. Tutaj jest tak samo i zamiast efektywnych zbliżeń/przejść/zwolnień, czy czego tam jeszcze ludzie chcą, jest słabej jakości obraz oraz dźwięk.

Jeżeli to Twój pierwszy film to pracuj, wiele przed Tobą.

// Z reguły nie rozpisuję się na forach w więcej niż 4-5 zdań, ale pomyślałem, że skoro negatywnie odbierasz powyższe komentarze to wypadałoby przedstawić konstruktywną krytykę. Zobacz inne filmy na YT/forum. Wyciągnij wnioski.

PeDigrI 20-09-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez semilunaris (Post 2273243)
PeDigrI, jesteś na forum nie od wczoraj, więc powinieneś znać 'standardy' wystawianych tutaj filmów. Poziom nie jest jakiś evul, ale zdarzają się wśród podawanych tutaj nagrań 'perełki'.

Ten niestety do nich nie należy. Dlaczego? Otóż, na YT jakoś filmu drastycznie spada, przez co większość ludzi już na samym początku ocenia go w sposób negatywny. Tutaj jest tak samo i zamiast efektywnych zbliżeń/przejść/zwolnień, czy czego tam jeszcze ludzie chcą, jest słabej jakości obraz oraz dźwięk.

Jeżeli to Twój pierwszy film to pracuj, wiele przed Tobą.

// Z reguły nie rozpisuję się na forach w więcej niż 4-5 zdań, ale pomyślałem, że skoro negatywnie odbierasz powyższe komentarze to wypadałoby przedstawić konstruktywną krytykę. Zobacz inne filmy na YT/forum. Wyciągnij wnioski.

Ja ci powiem tyle ze co chodzi o jakosc to wiem ze ten filmik zle wyszedl, nastepnym razem dodam jakies efekty w WMM.

Seredo 21-09-2008 01:59

Super mi się zajebiście podobał najlepszy filmik jaki obejrzałem w swoim życiu.

Ps
"nie chciało mi się w link klikac bo to Yt"

dark_solti 21-09-2008 04:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PeDigrI (Post 2273233)
wy to sie do wszystkiego potraficie doczepic X( mi nie zalezalo na tym zeby byl szybki resp itd tylko zeby waste bylo male... :evul:

ok man ..

wiemy że gs sie huntuje w pro timie oraz nie mnieC wejsta trza to wystawiac na yt jak jusz pohuncimy potem zapostowac na tibia.pl I TERAZ JUSZ JESTESMY PRO EFUL MANZ !

^ ironia jak by ktoś nie wiedział a wiem że wielu nie wie :>

no-pvp dh .

@edit

A i jeszcze 1 filmików to ty też nie potrafisz robić gdyby nie napis "Unregistered HyperCam 2" można by było ""COŚ" zobaczyć a tak nawet nie widać tych słynnych już GS !

Tentotrix 21-09-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PeDigrI (Post 2272624)
a poza tym moi qmple co to ogladali mowili ze jest spoko :baby:

hahahahahhaha ,dziecko ile ty masz lat?:D ale nie spoko,powiem ci ze zabłysneles normalnie,bo hancisz gsy na noob pvp ! gratki!

Cheapest 21-09-2008 16:52

Dał swój film bez żadnych keylogerów ale oczywiście inni muszą pojechać, jak wam się nie podoba to możecie nisko ocenić i najlepiej nie wracać do tematu aby poszedł w dół do dalszych stron ale wy oczywiście będziecie się naśmiewać i toczyć dyskusję na poziomie pięciolatków... gz

PeDigrI 21-09-2008 20:20

dobra jestem noob mam malo lat zrobilem cienki filmik dziekuje za komentarze, nastepnym razem nie wystawie filmiku na forum.

Osks 21-09-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PeDigrI (Post 2274769)
dobra jestem noob mam malo lat zrobilem cienki filmik dziekuje za komentarze, nastepnym razem nie wystawie filmiku na forum.

Mam nadzieje, bo stracilem 5 minut zycia.

Zeby palek dawal utame na gsa z blokiem to juz nie mam pytan.

Lotress 21-09-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2273918)
Super mi się zajebiście podobał najlepszy filmik jaki obejrzałem w swoim życiu.

Do tej pory nie wiedziales jak sie oglada filmy :(

qq2 22-09-2008 07:57

Jak już chciałeś robić pro hunt, to przynajmniej posklejałbyś najlepsze momenty, a nie bicie gsa przez pół minuty. o/

Tentotrix 22-09-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PeDigrI (Post 2274769)
nastepnym razem nie wystawie filmiku na forum.

NIEEEE TYYLKOOO NIE TOOO PROSIMY DAJ NAM JESZCZE JEDNA SZANSE PROSZEEEEE!!!!!!!!!!przez to ze juz nie zobaczymy twoich dzieł bedzie fala samobojóstw !bedziesz mial ich na sumieniu!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29.