![]() |
Yeetro Singing on Furora! [Diss na Zuroma]
|
Już w dp widziałem że coś jest z nimi nie tak xD
|
Pewnie u dwarfów w karczmie popił!
mp3 jakby ktoś chciał http://rapidshare.com/files/146759022/55.mp3 |
joł joł ziomale joł joł joł nie ma to jak dobry polski hiphop i groźne dresy z kontami na fotce
|
Czyż kiedyś na tym forum widniały dissy Dussków na Vision z odwzajemnieniem ? :<
|
@Vision, Dusk, Insion, etc
Nie wiem jak mogliście upaść do tego stopnia, aby przez durną pixelową gierkę nienawidzić się w prawdziwym życiu tak mocno, aby być gotowym na robienie dissów i telefonów z groźbami. Skoro wasz odwieczny konflikt zaszedł na tak wysoki pułap, to znaczy, że powinniście załatwić to jak mężczyźni, a nie szpecić coraz bardziej to gówniane forum waszymi żałosnymi dissami, prezentującymi wasze wokalne beztalencie. Chociaż gdybyście zrobili diss w wersji rockowej, to przypuszczam, że bym klaskał uszami ;d |
O jakie to zalosne!
Ni do rymu, ni do taktu;< Wogole to nie wiem komu sie by chcialo sluchac 9 minut smecenia jakiegos kolesia, ktory ledwo wie co to free style. Przewinalem kilka razy po winampie i odrazu wyjebalem to do smieci. Nie polecam sciagania. |
Zmiencie w temacie, że ten koleś próbuje mówić. Bo to nie jest rymowanie, a już na pewno nie hip hop.! ._.
|
Cytuj:
Po 2. Chciałbym Ciebie zobaczyć na mikrofonie ale macie racje wykonanie jest żałosne |
Cytuj:
2. Nawet jeśli jego nagranie byłoby totalnie denne, to to na pewno nie stanie sie z tego powodu lepsze.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak moze zjezdzac od ciebie 'to' jak byl konkurs na dissy na zuroma x)? Wiec kazdy mogl nagrac ;) |
Cytuj:
|
BIJCIE SIĘ KU*WA! :d
|
Co wy GG nie macie ze musicie forum zasmiecac?
kthxbye/pozdro&pocwicz/gl&hf |
Dzięki mPalar za skasowanie [Hip Hop] z nazwy tematu: *
@down Jak drzazga w f... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |