![]() |
rookslayer gdzie exp ?
Elo. Jestem rookslayerem ( sorki jak żle napisałem) mam 14 lvl i oczywiście full eq oraz 7k w depo i gram na świecie aldora. Lubie roka nie wiem dlaczego ;) Jakoś teraz nie wiem gdzie expić nie grałem w tibie od tibi 8.0 więc widzę że się tam dużo zmieniło ( może jest już jakiś czar na rooku?) i w tym problem nie wiem gdzie szybko i ładnie expić doradzicie mi ? :)
|
Czarow nie ma i raczej nie bedzie... Expic mozesz wszedzie, polecam okolice wasp tower.
|
spider cave Facc
Wolf cave Pacc I jeszcze jedno...UŻYWAJ TY OPCJI SZUKAJ |
Zgadzam się z Dindsuk'iem, okolice wasp tower są dość dobrym miejscem do zdobywania expa.
P.S. Polecam TEN poradnik. |
W expowiskach się nic nie zmieniło. Yyy to ty masz rookstayera i nie wiesz gdzie expić? Rookgaard jest wyjątkowo mały....
|
Moim zdaniem powinieneś iść na:
Gobliny (Pacc) Mino Hell (Facc) Wasp Tower (Facc) Ja sam gram rookslayerem i expie na goblinach. Ale ja niewiem jak ludzie mają 100 na roku 8o Pozdrawiam Yuge Goha B) |
Gdybym ja expił na gobach, to też bym nie wiedział jak można wbić 100lvl...
Ja raczej polecam całą zachodnią część wyspy, akurat okolice waspów to nie za dobry teren dla low lvla. W czasie gdy zabijesz 1 orka mógłbyś zabić 6 spiderów na poison cave. Przekalkuluj. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiesz jak ludzie mają takie levele? W erze botów, sharingu itepe? @Topic Trolle na pacc area |
Poison Cave(Facc)
Wasp Tower (Facc) Zachodznia część wyspy(Facc) Troll Cave (Pacc) Pozdrawiam =] |
No i jeżeli chodzi o exp, to oczywiście jeszcze premium wolfy- trochę lepszy exp niż na trollach, ale za to bez kasy.
|
polecam expic na bocie <lol> xD
|
thx za pomoc ale jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to niech pisze :) dodam ze nie mam pacc
|
Osobiście polecam zachodnią część wyspy ;)
Pozdrawiam |
Jesli zalezy Ci na efektywnym expieniu to,
PACC- wilki FACC- poison cave( na zachod od wasp tower pod ziemia) |
gdzies slyszalem ze na rooku od 15 lev cos mozna bylo zrobic ? Ale nie pamiętam co ;/ moze wiecie ?
|
Jeżeli mowa o antidote rune to można go używać od 15lvla, ale nie są już dostępne na Rooku. Conajwyżej od 15 możesz expić/bocić do 100 lvla. xd
|
a prócz expa co moge robić jeszcze ?
/aha a moge dolaczyc do jakies gildi rookslayerow ? |
@up
Oczywiście że możesz, o ile taka gidlia prosperuje na danym serwerze i o ile dostaniesz zaproszenie do niej (invitation lub "inv"). Oprócz expienia możesz: - expić (lol =]) - afkować ze znajomymi - urządzać trapy - lokalizować i raportować botterów (szczególnie polecam =]) Pozdrawiam =] |
/o korde dzis spotkalem bottera jak go zaraportowac ?
/wbilem 15 lvl i takie cos mi sie wyswietlilo o co kaman ? You advemced from level 14 to level 15 Congratulatoins! you are ready to leave this island and choose a vocation now. go see the oracle over the academy in rookgaard! mam pytanie czy postac z 100 lvl jest wiecej wart na rook czy main ? |
@nec170v
W pierwszym poście napisałeś że nie grałeś w Tibie od 8.0... Po Twoich postach mi się wydaję że Ty nigdy w Tibie nie grałeś... ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |