Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Temat o wojnie ktora byla i o wojnie która bedzie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193142)

Eti 20-09-2008 12:43

Temat o wojnie ktora byla i o wojnie która bedzie

Prosze o pisanie na temat bo kolejny zdolny i utalentowany modek zamknął po raz 2 temat o owjnie na arcanii (a moze by tak modeczku usunac te 4 ostatnie posty i ukaraz posterów nie 3ymaniem sie tematem posta i pisanie o klubach ?? a nie zamykac tak starego tematu gdzie mozna poczytac ciekawe rzeczy ?)

Co do obietnic Lukiego przedwojennych.

Hmmm i tylko na obietnicach sie zkonczyło .... bo jak widac clapek robi to co robil z innymi osobami , boil obraza ludzi jak mu sie cos odpowie niekoniecznie wulgarnego to zaczyna cie bic a jak wkoncu rozumie ze nikogo nieubije sam to daje payment.
Niestety jak pewne osoby tak sie zachowuja odrazu po wojnie to co bedzie za okolo 2-4 miechy jak poczują się pewniej .... oczywiscie jezeli do tego czasu nie bedzie nowej wojny. Co do lukiego on juz traci kontrole neth mial wolne prowadzil ale studia idą , ponoc medi chce opuscic arcaniena zawsze , Aata studia *wiec mniej czasu* , luki studia i z tego co wiem to prawdopodobnie w krakowie wiec tez nie bedzie tego czasu tyle ile chcial.
Tutaj pojawia sie pytanie kto bedzie kierowal tym kurnikiem jak ich nie bedzie ? Moze dran jak nie wyszedl to wychodzi zaniedlugo z woja wiec moze on a jak nie to kto ... ?
Wiadome ze jest kilka typów , bo ludzi z aspiracjami do kierowanai tym kurnikiem jest wielu tylko jak on tym pokieruje i czy reszta mu sie podporządkuje oto jest pytanie.
Niewidze wiec poprawy po wojnie a wrecz bedzie tylko gorzej i zakonczy sie to wojną , tylko teraz zalezy jaki bedzie sqad kto sie wylamie z interegrum a kto tam zostanie to nam pokarze czas .... Aby wojna sprawiła aby było lepiej niz jest teraz.

Ciacho1920 20-09-2008 13:41

Bo Luki jest jak Kaczynski :O A nooby z arcanii ciagle w to wierza^^

Fel'ixx 20-09-2008 14:19

szmato, u mnie wszyscy na kaczynskiego glosowali, luki to tuzg

Ciacho1920 20-09-2008 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fel'ixx (Post 2273178)
szmato, u mnie wszyscy na kaczynskiego glosowali, luki to tuzg

"szmato" tak cie na obiad wolaja?? Czy tak masz na 2??

Fel'ixx 20-09-2008 15:05

nie ruszaja mnie teksty z chorzowa

Filush_ 20-09-2008 15:22

Podobno w elfbocie 5.0 ma być wbudowany lider(4 wersje językowe, w tym polska).

Smokuu 20-09-2008 17:07

Nie bedzie wojny bo zaden pionek z IT nie ma jak to sie mowi jaj zeby ja wywolac, wiec odrazu mozna zamknac temat ;)

Czubek^^ 20-09-2008 17:50

Sad Days Panowie

Ciacho1920 21-09-2008 12:56

Fel'ixx ban ojojoj

Thuygioshok 22-09-2008 18:21

zalosne, sworderek polizal, pobocil, posharowal i moze wyzywac bobka! brawo! chociaz w sumie to bobek tez wybocil, co nie zmienia faktu ze sworderek to retard

Sworderek
http://img148.imageshack.us/img148/9080/fail2gr2.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/f...jpg/1/w392.png

Medivh Shady 22-09-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh_Shady (Post 2275500)
Zapomniałem hasła na stare konto... Więc tak, to co napisał Eti to prawda. Z tym, że nowa wojna już się szykuje, także niedługo znów się pobawimy :]

klon usuniety ;)

Poll 23-09-2008 10:20

ktoś wojne napewno zrobi;)

Ciacho1920 23-09-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2275476)
zalosne, sworderek polizal, pobocil, posharowal i moze wyzywac bobka! brawo! chociaz w sumie to bobek tez wybocil, co nie zmienia faktu ze sworderek to retard

On sie bal mojego palla 10lvl mniej mialem od niego bez premmy

Thuygioshok 23-09-2008 15:44

ciacho, chodzi o to, iz teraz takie pleby na tej arcani laza, ze to nie do wyobrazenia jest (nawet nie chodzi mi o clapka tylko wlasnie o takich sworderkow)

Szefie :) 23-09-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2276256)
ciacho, chodzi o to, iz teraz takie pleby na tej arcani laza, ze to nie do wyobrazenia jest (nawet nie chodzi mi o clapka tylko wlasnie o takich sworderkow)

Dobra juz skoncz, pograles sobie tym swoim palkiem, popkowales troche i myslisz ze jestes czyms wiecej niz on? Tylko spamujesz to forum i tibia.com (nawet nie umiesz sobie wlasnego 'stylu' wymyslec tylko zrz(ż)ynasz od Verudura/Nintoko). Zrob new chara i powalcz w wojnie (nie nazwal bym akcji ORMOwcami udzialu w wojnie), wywalcz sobie zwyciestwo i bedziesz takich ludzi tepic bo aktualnie mozesz tylko plakac na forum.

aa i jeszcze czekam az powiesz ze niemam asfaltu w braniewie haha, zart podchwycony bodajże od kukiego i ciągniecie go od +- roku

Thuygioshok 23-09-2008 16:22

nie masz asfaltu

Lucek93 23-09-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2276267)
Dobra juz skoncz, pograles sobie tym swoim palkiem, popkowales troche i myslisz ze jestes czyms wiecej niz on? Tylko spamujesz to forum i tibia.com (nawet nie umiesz sobie wlasnego 'stylu' wymyslec tylko zrz(ż)ynasz od Verudura/Nintoko). Zrob new chara i powalcz w wojnie (nie nazwal bym akcji ORMOwcami udzialu w wojnie), wywalcz sobie zwyciestwo i bedziesz takich ludzi tepic bo aktualnie mozesz tylko plakac na forum.

aa i jeszcze czekam az powiesz ze niemam asfaltu w braniewie haha, zart podchwycony bodajże od kukiego i ciągniecie go od +- roku

Szefie też tak nie fikaj bo żeby nie wojna Inter Vs. Lr dalej byś był szmacony... to samo tyczy sie reszty zwyrodnialców którzy teraz napinają się na forum z byle gówna

Thuygioshok 23-09-2008 16:52

Lucek na prezydenta

Filush_ 23-09-2008 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2276267)

Przynajmniej śmiało możesz powiedzieć, że w Braniewie można Cie zrównać z ziemią i to dosłownie.

ywemytus 23-09-2008 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2276356)
Przynajmniej śmiało możesz powiedzieć, że w Braniewie można Cie zrównać z ziemią i to dosłownie.

Filush? a co Ty takiego osiagnales? Gowno?
Chyba taka prawda, jakos nic Ci nie wyszlo oprocz zabiciu kilkunastu h-lvli;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50.