![]() |
Umrze bez prądu !
Witam ! Po oglądnięciu tego reportażu odrazu przelałem pieniądze dla Pana Henryka i oto samo proszę Was ! Macie konta internetowe i nie tylko co wam szkodzi przelać głupie 5 zł przynajmniej !? A dacie Panu Hanerykowi pare godzin życia ... zresztą przeczytajcie i oglądnijcie sami !
http://www.tvn24.pl/12690,1565325,0,...wiadomosc.html Cytuj:
Henryk Bowtruczuk ul. Młynowa 12/1 15-404 Białystok PEKAO SA: 88 1060 0076 0000 3070 0102 0779 Dane otrzymałem mailem od tvn24 więcej tutaj: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....73330651717411 zanim ktoś usunie temat proszę o PW. DO DZIEŁA ! |
Twoje konto bankowe? xD
|
Cytuj:
A człowiek zapewne pieniądze dostanie - wątpię, by np. stacja tvn24 wiedząc o sytuacji zostawiła go bez pomocy i na pewną śmierć... |
Cytuj:
|
Nie chcę być bezduszny, ale niewiele mnie to obchodzi. Nie tylko on ma problemy z pieniędzmi, wiele rodzin żyje w biedzie. Wiem, że jest ciężko chory i współczuję mu - ale to nie daje mu jakiejś przewagi nad innymi ludźmi potrzebującymi pieniędzy. Skoro otrzymał propozycję od hospicjum i ją odrzucił, to jego los narzuca się sam...
Cytuj:
|
Cytuj:
tam jest oficjalnie podany ten numer konta. |
Niech umiera w tej swojej "godności".
|
A po co on ma żyć?
Za komuny to by się nim zajęli... = ) |
@Ripper
A po co Ty masz zyc? A po co ja mam zyc? ZEBY ZYC! |
@UP
Żyć dla samego życia? Nie, dziękuję. BTW tytuł tematu wywołuje u mnie lekki uśmiech. |
Cytuj:
|
Najpierw chyba nie umiał by złapać oddechu przez 3 min a dopiero potem serce
by mu się zatrzymało i po nim |
Cytuj:
@Dowm Aff, o to mi chodzilo :) Dzieki. |
Smierc nie jest celem zycia, tylko jego nastepstwem. Celem moze byc zalozenie rodziny i wychowanie potomstwa. No chyba, ze ktos pragnie umrzec, tylko ze wtedy zycie jest bezcelowe. xd
|
Jak macie robić z siebie takich idiotów to się lepiej nie wypowiadajcie.
Widać że większość na tym forum ma 13 lat , widać to po sposobie myślenia. Czy wy byście chcieli leżeć w hospicjum i patrzeć jak obok was ludzie giną? Zobaczycie jak to jest jak ktoś z was zachoruje albo mu w życiu nie wyjdzie. Wtedy zapomnicie co teraz piszecie. Ten człowiek sam takiego życia nie wybrał, los nie był dla niego łaskawy. Cytuj:
Żyłeś wtedy? |
Cytuj:
|
Chyba niektórym odbiło trochę... To, że można pomóc komuś, aby przeżył nie oznacza, że można decydować o jego życiu... Lub o czyimkolwiek.
|
Cytuj:
Człowiekowi trzeba pomóc, postaram się wysłać jakieś 10 zł może pomoże. Aczkolwiek rozumiem jego pogląd na temat hospicjum, tam można dosłownie oszaleć, najzwyczajniej umrzeć psychicznie. Nie rozumiem tego kraju, zagranicą dawno już dostałby 100% ulgę za prąd. |
Przelałem 100 złotych.
Cytuj:
|
Nie rozumiem waszego toku rozumowania. Człowiek chce żyć, jak każdy. Ale czy z tego powodu, że mu się nie udało, ma być uprzywilejowany? Moim rodzicom w życiu się udało(o sobie mówić nie mogę bo dopiero zaczynam) i z tego powodu nie dostają nic. A jemu się nie udało. Nie przepracował X (nie pamiętam ile) lat żeby dostać rentę. Nie ma rodziny, czyli w zasadzie nie ma nic. Więc czemu mamy trzymać go przy życiu? Nic nie daje, nic po sobie nie zostawił.
Polska to pojebany kraj bo nie daje pasożytowi kasy? Wszyscy tak narzekają na Polskę, że tu tak źle, a nie dostrzegacie tego, że tak naprawdę to normalny kraj w którym jest bardzo przerośnięta biurokracja. Tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |