![]() |
Empera - 190RP pada od 33 MS'A
|
poprawka 190 a nie 185
Sep 12 2008, 21:43:45 CEST Killed at Level 190 by a fire elemental of Hank Evil Sep 12 2008, 22:12:12 CEST Killed at Level 185 by Hank Evil rotfl ... |
O ja pier**le ale fart. 8o
|
WTF?! Ten koleś to jakiś noob, nawet aola nie nosi? Coś podejrzane ; \
|
Cytuj:
Niech myśli, jak pada z aolem to nie powinien ustawiać automatycznego logowania, chyba, że ma drugiego aola i ustawi ponowny powrót... Sep 12 2008, 22:12:12 CEST Killed at Level 185 by Hank Evil Sep 12 2008, 21:43:45 CEST Killed at Level 190 by a fire elemental of Hank Evil Sep 12 2008, 21:41:35 CEST Died at Level 191 by a frost dragon |
Mógł też zostać spingowany
|
Emota tego 99lvlowca wyraża wszystko:
o_O Szczęście sprzyja głupszym; ) (wystarczy spojrzeć na przygotowanie tego kolesia.. do pro nie należał). |
Jajko zniosłem <lol2> ... .
|
PING. Bo to się robi tak:
1) Pingujesz w momencie, gdy gościu expi, aby padł i stracił AOL. 2) Gdy wyjdzie z temple po deadzie, pingujesz jeszcze raz i u*******asz. 3) Cieszysz się lootem, który zazwyczaj bywa zaskakująco wartościowy. Przerobione nie raz, nie dwa razy. ;) |
nalezalo mu sie, to pewne ;p
usuhsusushsuhuh |
@film
No ciekawy film :D @down Dziena ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Trzeba przyznac, ze malo nie stracil. Niestety tak to jest jak sie
a) boci b) ma wrogow, ktorzy sa w stanie spingowac |
Cytuj:
@Film Jezu jaki loot, 2 pary softów, pewnie pełno śmieci w bpku itp, omg :P |
Widac ze chlopak z last resortu :oo.
Last resort rox amagad !1 Kain 2 : 1 last resort xd. |
hit sezonu xD
make my day |
Mnie zawsze ciekawilo jak ludzie pinguja i czym to robia ale do dzis sie nie dowiedzialem ;\ . Jak narazie szukam po necie. A co do filmu to niezly loocik i tyle ;).
|
OMFG Master Archer Armor (na moim świecie ~1kk) + 2 x soft bootsy (400-450k each) + zapewne loot z nocki na frostach (około 2 dsm + 2 rh [ przypuszczenia] co daje) 140k + ass stary + zapewne kaska bo jak każdy high lvl ma przy sobie parenaście cc + nie wiadomo co jeszcze on tam miał ;p
|
Cytuj:
Weź pod uwagę, że czasem po dedzie bot się mógł zawiesić... Co do obrażania mnie to nie skomentuję tego bo musiałbym się zniżyć do Twojego poziomu, a tego napewno nie zrobię. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |