![]() |
Jak sama nazwa wskazuje, jest to test naszego refleksu. Polega on na tym że wciskamy start i kiedy kolor stronki się zmieni, jak najszybciej wciskamy stop!
Stronka: http://www.happyhub.com/network/reflex/ Pochwalcie się wynikami! :) Your response time is: 0.191 seconds Nice! cheater! you pressed too early! Your response time is: 0.257 seconds Could be better... |
Cytuj:
@Edit: Cytuj:
@Edit2: Cytuj:
|
Cytuj:
Fajna "gierka". ;) @edit Cytuj:
|
Your response time is: 0.241 seconds
Could be better... Your response time is: 0.3 seconds Keep practicing! lol |
A od kogo linka dostales? no od kogo? :D:D ehehe
@topic Ponizej 0.2 nie zlazlem xD |
Cytuj:
Your response time is: 0.281 seconds Could be better... |
Your response time is: 0.018 seconds
You have the reflexes of a snake Lol, a siostra mi zasłaniała monitor reklamówką i kliknąłem na czuja. |
Cytuj:
|
Moim magicznym sposobem po dwóch minutach gry osiągnąłem wynik 0,02 sekundy. Dziękuję :D
@Edit: Już 0,01. Da się w ogóle szybciej? ;o |
Your response time is: 0.075 seconds
Well done! |
Za pierwszym podejściem ~0.8 "Have you been drinking?"
Tak ;s |
Cytuj:
|
Your response time is: 0.032 seconds
You have the reflexes of a snake |
Najnowszy wynik:P
Your response time is: 0.07 seconds Well done! EDIT: Jeszcze lepiej Your response time is: 0.01 seconds :P |
Nie. To nie jest dla mnie
Nie moge zejść poniżej 0.3 T.T |
Cytuj:
@ Ja miałem best w granicach 0,21 sek, klikając normalnie, tj dopiero po pojawieniu się sygnału, a nie na pałę, tak jak te wyniki ~0,01. Wyniki między 0,29-0,2 są imho średnimi, w zasadzie potem na 10 prób z 8 miałem właśnie w tym zakresie i tyle chyba powinien mieć przeciętny człowiek (albo gracz w csa ;\). Imo normalny człowiek nie zejdzie poniżej 0,15-0,13 klikając po zobaczeniu kolorku. Po prostu "sygnał" z mózgu do nerwu, a potem przez kabelek do guzika na stronie nie przepłynie tak szybko :P No, jak ktoś chce być taki pro jak Wieszok, to zapewne kilka linijek w php :P @down Nie, przecież nie zszedłeś poniżej zakresu :P |
Cytuj:
@topic 0.145 robiąc to całkowicie normalnie |
Cytuj:
|
0.22
Czuje się jakoś tak kiepski w porównaniu do innych. Chyba, że na pałę większość robiła. |
Your response time is: 0.195 seconds
Nice! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |