![]() |
Soft Boots
Czy opłaca mi się kupować te buciki?
Mam 68 lvl pall skille 82/62 i czy mi się przydadzą? Może mniejsze waste na expie będzie? Proszę o pomoc! Dragi/of |
To jeszcze zależy na czym chcesz expić :)
|
Cytuj:
|
Wiem że pytanie nie na temat ale ile zrobie runek sd na softach? będzie waste jak będę sprzedawał 5,5k each bp?
mam promorion (ms) + oczywiście będę najedzony |
mając softy na nogach cały czas jesteśmy co godzinę około 1k do przodu w stosunku do zwykłych manasów. Zakładając, że wyrabiamy na softach i nie musimy używać oprócz tego manasów, koszty naszego hunta spadają o 1/2
@up. policz sobie. Będziesz miał około 1k zysku na plecaku. |
Spójrzcie jeszcze z tej strony że aby wszystko się wyrównało musiałby używać jednego manasa co (240 : 200) 2,4min. Radze przekalkulowac to wszystko na expie. Jeśli używasz manasy szybciej niż 2.4 min tzn że buciki się opłacają :D
PS. Ale trzeba jeszcze dodać koszty zakupu tych adidasków :) według mnie strata pieniędzy chyba że masz w obwodzie jakiegos ED/MS którym masz zamiar robić runy, to sofciki mają 2 zastosowania i jest to bardziej opłacalne |
Cytuj:
|
UP i 3 x UP thx zara się zabieram za robienie sd xD
|
A oplacalne jest noszenie soft bootsow dla 62 ms? Expiac na ancientach dajmy na to.
|
Wolałbym te gp, które wydasz na softy zwastować na expie niż je kupić bcuz softy na twoim lvlu są zupełnie niepotrzebne.
|
Softy i aol sa juz przyszykowane w dp ;> Tylko poprostu niewiem czy jest sens je teraz zakladac i niepotrzebnie tracic wiecej kasy.
|
Na ancienty nie ma sensu... z softami będziesz dosyc wolny wiem bo to próbowałem :/ lepiej jednak miec bohy z softy na jakieś hunty z teamem ewentualnie dragi i potwory które nie leją z bliska (gsy itp)
|
Czy opłaca mi się kupić soft booty dla 59 lvl ek. Z softami mam zamiar expic na dragach , dl i hydry z teamem. Opłaca się????
|
Up
Myślę, że powinieneś jeszcze poczekać, ponieważ twoje exurki dają bądź co bądź za mało żytka ;p Lepiej kupić jakiegoś mmsa itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |