![]() |
Antica-spada na dno
Temat proszę skasować, autor zmienił zdanie odnośnie tematu i jest on nieaktualny.
|
Jestem tego samego zdania ;] A tak na marginesie popraw literówki :p
|
Fakt faktem, że dla generacji "hi okolnir yes" twoje zdanie raczej się mało liczy. Weź jednak pod uwagę, że pewna część społeczności Tibijskiej w dalszym ciągu ma w pamięci graczy takich jak Setzer Gambler, Uncle Barry, Bubble, EO, Cachero, Taifun, Astronis, Herganon, MDW, Sashra, Silent Defender, Gugo, Flamehead, Nemtor i nie są oni sławni poprzez wbicie PG na frostach, tylko za dokonane czyny, jeszcze za czasów 7.2. Grunt to to, aby nie dać samemu się pogrążyć w obecnym systemie panującym na serwerach i nie zapomnieć, że byli (nie którzy dalej są) tacy, jak ci, których wymieniłem. I każdy z nich to legenda, którą żaden EK bocący na Okolnir, ani jakiś tam Paulstinha nie wepchnie pod siebie w hierarchii legend w tej gierce.
Sam zaczynałem na Tibii wcześniejszej od 4.0, a skończyłem na obecnej. I większości osób to samo radzę. Gdyby na Antice było tylu hlvl co na Furorze, ze zgraniem Ruthless i poziomem wbitym manualnie, na czymś innym niż lodowe smoki, to był by to serv, o którym w dalszym ciągu by się wspominało. |
Cytuj:
-Sashra od maxymalnie 130lvla zmieniaja sie ownerzy jak rekawiczki slynny ostatnio hak na 50kk .. zreszta i nie jedyny hak sashry. A co do tematu to antica zawsze zostanie wyjatkowa tam nie licza sie tak bardzo lvle jak na Candii czy Furorze gdzie swiaty sa bardzo mlode a lvle sa juz duzo wieksze niz na Antice, zapewniam ze na Antice jest klimat jakiego nie ma na zadnym innym swiecie. |
Cytuj:
|
Zgadzam sie na 300%
|
To, że Tibia zmienia się na gorsze jest wynikiem tego, iż Internet z dnia na dzień staje się co raz bardziej powszechny. Dostęp do niego ma co raz więcej dzieciaków oraz, nie owijając w bawełnę, kretynów. Spada poziom for, portali, społeczności w grach internetowych są w 80% na poziomie intelektualnym uczniów szkoły podstawowej. Oszukiwanie w tychże grach nie uchodzi już więcej za coś czego powinno się wstydzić. Uchodzi za powód do dumy. Kto lepiej i więcej oszukuje, by być "najlepszym". Tibia jest szczególnie narażona na atak byle kogo, gdyż jest grą mało wymagającą.
|
zgadzam sie choc co do tej pomocy przez rookstayerow to sie nei do konca zgodze, master slayer jak wiemy byl odkrywca szukał w nieznanym sunrise stawial na pegiere, nie koniecnzie na pomoc innym toc ile on sie tam ludzi nakarał''' ale fakty sa takie ze dla starych graczy tibia nie jest juz tym samym i stracila ten klimat ktory panowal wczesniej
odnosnie tibijskich prawdziwych legend http://pl.youtube.com/watch?v=FyvL22e444A (old one xd) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |