![]() |
Problem Z Dark Cathedral
MaM 3 Pytania. 1. Wiem jak dojść do dc ale po drodze jest gs i nie wiem czy jak bede tam szedl to czy mnie zauwazy i czy mnie zaatakuje
2. Słyszalem ze sie dobrze expi na dc i loot jest przyzwoity i czy poradze tam sobie 28 sorc 28 mlvl eq. b robe, b legs, p ammy , woce, medusa shield, leather boots :D crown helmet 3. Jakie wystepuja tam potwory który jest najsilniejszy i ile jestr poziomów,,,, z Góry wielkie Dzięki ;) |
1: Jak idziesz na POH, to na takiej jakby wierzy jest GS, tam u góry na pewno widziałeś, którego można zabić wchodząc po parcelach. Jak wiesz które to miejsce to kieruj się na południe od niego, nie skręcając nigdzie, a gwarantuję Ci, że gs Cię nie dorwie :)
2: Poradzić sobie poradzisz, ale jak jest dużo botterów, ludzi to kiepski exp moim zdaniem. 3: Są 2 poziomy, trzeci jest już za teleportem. Na powierzchni znajdziesz scorpiona, cantipede, poison spidery i 1 slime. Jak już zejdziesz po schodach to będą bandity, wild warriory, ghoule(1 ds), slimy, beholder, tarantule, smugglery, rotwormy, skeletony, assassin, dark monk, oczywiście nie wszystko na raz ;) Na -2 witche, mumie itp ale tam waste dla ciebie, tak myślę. |
nie masz tam po co iść sorcem :] bandity i smugglery maja dużo hp przez co będziesz musiał ładować manę lub pić manaski ( waste) na dc to tylko najtem i pallem bo profkami magicznymi głupio :) idź lepiej na kopalnie na guardy :p
|
Jest tez inna droga na Dark Cathedral przez chyba 2 Huntery... i kilka wild warriorów. Ale nie polecam ci isc tam Sorcem na tym lvl to bendziesz miał waste z rozgi tak jak mowil kolega up.
Pozdrawiam Cradas. |
dzieki za odpowiedz jak radzicie tak zrobie :D
|
Temat do zamkniecia
Temat do zamkniecia odpowiedz zostala udzielona
|
Jak cie zauważy to masz lipe. Chyba ze masz Utani gran hur:cup:
|
@up
GS to pipa xD Pamiętne czasy.. huh jak to mój 110 pal miał 4 gsy na klacie :D |
A da tam 37 pallek rade ze skillami 70/54 ?? Bo niewiem czy lepiej na cyclopolis expic czy na DC
|
botowanie
2: Poradzić sobie poradzisz, ale jak jest dużo botterów, ludzi to kiepski exp moim zdaniem.
A pro po botowania ,gram na sekurze od 3 miechów za każdym razem gdy jestem na d c to min 3 boterów siedzi muj kolega dal reprta i przyszedl gm i dal bana ale tylko 1 osobie.W wpadłem na dobry pomysł niech gmi mieli swoje warty na przykład niech bedzie przynajmiej 1 gm z polski i 2 z na przykład z brazyli i niech pilnujomtibi bo juz spada na zaprzeproszeniem na psy.Każdy każdego wrabia,połowa botuje i jaki moze byc z tego frajda X(.Jeśli jest ktoś za niech prubuje sie dogadac z gmamai zeby porzodku troche zrobili:(. |
@up
Nie wiem czy to prowokacja czy Ty tak na serio mówisz... @2up Dasz radę. Na -2 (assasiny, dark monki itd.) będziesz miał piękny exp i kasę :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |