![]() |
Kamienie
Siemanko!
Mam skille 62/49 i cały backpack kamieni w depo na ile to wystarczy? Z góry THX za odpowiedzi :D:cup: |
Może po prostu sprawdź? Wszystko zależy od Twojego szczęścia, raz kamień szybciej znika, raz później...
|
Cytuj:
Trochę dziwne pytanie. Kto to może wiedzieć na ile starcza bp kamieni ? Wszystko związane ze znikaniem kamieni dzieje się losowo. Tyle w tym temacie. |
wstarczy ci na jakieś 70+ skilla coś takiego :confused: nie wiadomo z resztą tak na oko podaje ... sprawdź a nie sie pytasz
|
Na skillach 60tych szło mi troche ponad 100 kamieni na skilla, więc przypuszczam, ze tak do 75 Ci dojdzie.
|
X(X(ż al mi jak mówicie, że to zależy od szczęścia, porecież 100 kamulców nie zniknie w 5 minut, albo utrzyma 3h nawet jak będziecie skilować 24/h przez rok(mówię o jednorazowym przypadku) X(X(X(
@topic 100 kamyków utrzymuje się 110 minut, sprawdzone, uśrednione na 2xpo 1 BP (sprawdzaliśmy z kumplem) więc BP ss-2200minut-- policz se sam na ile to starczy |
Ja skilluje od 70 dista i mialem bp kamieni.. Mam skille 76 i zostalo mi okolo 800 kamieni.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |