![]() |
Co z ciałami tych martwych.?
Czemu zero dodatków.? Czemu w ogole mnie nie przekonuje.? |
Du*pa.
Nie podoba mi się Axio!!!:( |
Więc tak:
- jakoś mi te miejsca nie pasują... - nie Twoje outy - fabułę powinien zawierać fake, a nie post w którym się znajduje... przynajmniej tak jest lepiej =p - źle zrobiony wybuch ( tj źle wklejony ) - ten Ronen ciągle z tym mieczem lata wyjętym? - ten "pocisk" uderza w kratę, a tymczasem wybuch jest kawałek od niej. - nie wytłumaczone jak on wyszedł ( bo to nie możliwe, przecież strażnik tam był... ) - najpierw "Axio" robi wielki wybuch, a później tylko odrzuca tego brata Tyle z wykonania... fabuła nie wiele lepsza, no ale może się poprawi =) Tak więc dużo poćwicz... |
Jak on tam wszedł? xd
co ma mowic wszytko zostalo wypisane przez X-zero ;p fake 4/10 |
A czemu nie cyt. Axio Błyskawica!!
|
@UP
Nie udało ci się zacynić... W Harrym to było "Accio" a nie "Axio" baka... @Fake 3 Dni zajmuje ci zrobienie czegoś takiego jak ta Pierwsza Część? Cytuj:
To że użyłeś szarych komórek i nadałeś temu rzekomo większy sens niż napier*alanka w której krzyczą co chwile "no jutsu - srutsu" albo "dostań wzwodu! Penismaru!" nie zwalnia cię z z estetyki(jako-takiego technicznego wykonania) pracy... Oceny nie dam bo za mało i za brzydko aby cokolwiek dać... @Down Fake!!! A nie Feak!!! |
ekhm
@up może robić ile chce tego feak'a...on nie ma czasu żeby zrobic go w 1 dzień :(
feak jest w poprawce ;d lecz kiedy będzie skończony nie wiadomo...ponieważ autor jest chory i nie może grać Żeby nie było, że on sobie sam pisze wytłumaczenia... /Siostra ;) |
Oj kiepsko kolego ^^
-akcje zawieraj w faku a nie w tekscie zawartym na poczatku ;] -w pierwszym odcinku powinno byc cos co wciagnie, zaciekawi i sprawi ze bedzie sie chcialo wrocic do tego fakea ;] tu nic mnie nie pociagnelo :P -nie rob tych numerkow przy rozmowach xD rozrzuc gadka na wiecej scen. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |